• İHSANBAŞKAN

ELLER ve YÜZLER RESİM SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Nisan 2018 21:11
ELLER ve YÜZLER RESİM SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI
Şehit Burak Zor İmam Hatip Ortaokulunda Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan ÖZIŞIN tarafından organize edilen 'Eller ve Yüzler' adlı resim sergisi açılışı yapıldı.
Şehit Burak Zor İmam Hatip Ortaokulunda Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan ÖZIŞIN tarafından organize edilen“Eller ve Yüzler” adlı resim sergisi açılışı yapıldı.


Resim sergisi açılışı İlkadım Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Hıdır OKÇU Mevlüt SEYHAN Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa ÖZTÜRK Okul Müdürleri öğretmenler veliler ve öğrenciler tarafından yapıldı. 


Açılış konuşması okul müdürü mustafa DİLEK tarafından yapılan sergide Mustafa DİLEK Okulumuzun bir çok sosyal ve kültürel faaliyeti var.Bu sergide bunlardan bir tanesi amacımız Öğrencilerimizin özgüvenini daha fazla artırmak. İlkadım Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır OKÇU da Şehit Burak Zor İmam Hatip orta okulunun çalışmalarını takip ettiklerini ve bu çalışmaların bir çok okula örnek olabileceğini ifade etti.


Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.