Elif Ilgaz: Oruç tutmuyoruz diye bizi taşladılar

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Temmuz 2012 10:37
Elif Ilgaz: Oruç tutmuyoruz diye bizi taşladılar
Gazeteci Elif Ilgaz, oruç tutmadıkları için bir grup tarafından taşlandıklarını iddia etti.Ve yalan ortaya çıktı.
Ve Ramazan Ayı’nın beklenen haberi geldi. Oruç tutmadığı için dövülen, taşlanan ya yumruklanan kişilerle ilgili haberler Ramazan Ayı’nın olmazsa olmaz haberlerindendir. Böyle haberler bazı medya kuruluşları tarafından özellikle ön plana çıkarılıyordu. Bu minvalde ilk haber önce sosyal paylaşım sitesi Twitter’a düştü.

ORUÇ TUTMUYORUZ DİYE TAŞLADILAR İDDİASI

Gazeteci Elif Ilgaz, oruç tutmadıkları için bir grup tarafından taşlandıklarını iddia etti. "TrumpTowers'ın altındaki kafede otururken 3-4 kişi, elinde kaldırım taşlarıyla oruç tutmadığımız için saldırmaya kalktı. Güvenlik uzaklaştırdı" diyen Elif Ilgaz, yaşadığını iddia ettiği olayı Twitter’dan paylaştı.

İŞİN ASLI

Ancak işin aslı yine Elif Ilgaz'ın paylaştığı iletilerle ortaya çıktı. Olay, zabıtalara sinirlenen cam silen kişilerin zabıtaya saldırmasından ibaretmiş.. Ilgaz işin aslını yine twitter'dan açıkladı: 'Güvenlikçiyle konuştuk. Burada sık gördükleri tiplermiş. Trafik ışıklarında cam siliyorlarmış. Zabıtaya sinirlenmişler. Metro çalışmasındaki taşları almışlar. Bir grup serseri diye tanımlıyor. Dikkat çekmek için bile böyle yapmış olabilirler diyor güvenlikçi. Taşları atamadılar sadece biri yanımızdan geçerken yerdeki demir kapağın üzerine elindekni attı ya da vurdu.Güvenlik baştan beri takipteydi'

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.