CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KİSPET HEDİYE ETTİLER

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Mart 2019 16:27
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A  KİSPET HEDİYE ETTİLER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16 Mart 2019 Cumartesi akşamı Sinan Erdem Salonundaki 19 Mayıs’ın 100.yılı etkinliğinin ilki olan Büyük Samsun Buluşmasına katıldı.
BÜYÜK SAMSUN BULUŞMASINDA CUMHURBAŞKANINA KİSPET HEDİYE EDİLDİ


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16 Mart 2019 Cumartesi akşamı Sinan Erdem Salonundaki 19 Mayıs’ın 100.yılı etkinliğinin ilki olan Büyük Samsun Buluşmasına katıldı. Cumhurbaşkanına Kispet hediye edildi.

 Orhan Gencebay’ın Onur Konuğu olduğu, 1919’dan 2019’a 100.Yıl Samsun buluşmasına; Büyükşehir Belediye Başkan adayız Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan,  Gençlik ve Spor Eski Bakanı Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocakta katıldı.

Büyük Samsun buluşması adı altında SAMKON ve SAYSIYAD organizasyonu ile yapılan bu programa 15.000 e yakın davetlinin katıldığı görüldü. Cumhurbaşkanına verilen ve gecenin en anlamlı hediyelerinden biriside  Güreş Kispeti oldu. Samsunluların hemşehrisi Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu  Yaşar Doğu'nun memleketine yakışan hediye davetlilerin de gözünden kaçmadı. 

Samsunlular programın emektarı SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve Av.Ayşe Üstünel Dağdelen'e tüm Samsunlular adına çok cok teşekkür ediyoruz dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.