Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hollanda bunun bedelini ödeyecek!

GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mart 2017 16:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hollanda bunun bedelini ödeyecek!
Erdoğan 'Peki Hollanda? Çarşamba günü yapılacak bir seçime sen Türkiye ile ilişkilerini değişiyorsan bunun bedelini ödeyeceksin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası iyilik ödülleri etkinliğinde konuştu. Erdoğan 'Peki Hollanda? Çarşamba günü yapılacak bir seçime sen Türkiye ile ilişkilerini değişiyorsan bunun bedelini ödeyeceksin. Şimdi bundan sonraki süreç işleyecek.' dedi. İşte konuşmasından satırbaşları:

TDV 42 YILLIK SABRIN ÜRÜNÜ

Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlattığı çalışmaları takip ediyor ve vakfımıza emek verenlere özellikle teşekkür ediyorum. 42 yıl önce bir avuç vakıf insanının diktiği fidan dünyanın 135 ülkesinde meyve veren bir ağaca dönüşmüştür. Bu 42 yıllık bir sabrın ürünüdür.

Misyonerler belli bölgelerdeki kardeşlerimizin aklını çelmek isterken buna karşı dimdik durup çalışmalar yürüttüler. Hediyem Kur'an olsun projesini doğru yolda atılmış bir adım olarak görüyorum. Bırakın uzak coğrafyalara yardım etmeyi. Kendi komşusuna, akrabasına dahi gözünü kapatan bir hayat biçimi ile karşı karşıyayız. Çocukları bakımsızlıktan ölen anne babaları yüreğimiz kanayarak izliyoruz.

Gösterişin gizliliğin yerini alması büyük bir tehlike. Sosyal medyanın burada önemli bir deformasyonu olduğunu düşünüyorum. Gönle dokunmayan amele dönüşmeyen bir yardımseverlik duygusu bana göre hastalıklı bir haldir. Kalbimiz çevremizde olan bitene karşı hassasiyetini giderek kaybediyor. İşte Suriye'deki gibi. Normalde dünyayı ayağa kaldırması gereken görüntüler birkaç ülke hariç kimseyi harekete geçirmiyor. Kalplerin nasır tutup taşlaştığı zor bir dönemden geçiyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.