ÇİFTLİK-REFAHİYE SOKAK SORUNLARA ÇÖZÜM BEKLİYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Haziran 2018 13:39
ÇİFTLİK-REFAHİYE SOKAK SORUNLARA ÇÖZÜM BEKLİYOR
Samsun Çiftlik-Refahiye Sokağın sorunları çözüm bekliyor. Trafiğe kapalı sokakta araçların günboyu park halinde bulunması yaya, esnaf ve sokak sakinlerini tedirgin ediyor.
VATANDAŞLAR TEDİRGİN

Samsun Çiftlik-Refahiye Sokağın sorunları çözüm bekliyor. Trafiğe kapalı sokakta araçların gün boyu park halinde bulunması yaya, esnaf ve sokak sakinlerini tedirgin ediyor. 

Aydınlatma lambalarının bulunmadığı ve yanmadığı için özellikle gece vakti kötü niyetli kişiler için fırsata dönüşeceği de gelen şikayetler arasında yer alıyor. 

Çöp konteynerinin bulunmadığı sokakta esnaf ve vatandaşın çöplerini poşet veya kolilerle sokağa bırakmak zorunda kaldığını bununda hem kötü görüntü hem de pis kokulara sebep olduğu ifade ediliyor. 

SORUNLAR İLGİLİ MERCİLERE AKTARILMIŞ ANCAK!
Ayrıca gün içerisinde sokak ortalarına konulan esnaf tabelalarının ve esnafa ait eşyaların sokağı iyice sıkıştırıp vatandaşların buradan uzaklaşmasına sebep olduğunu da söyleyen sokak sakinleri  konuyu ilgili tüm mercilere aktardıklarını ancak bugüne kadar olumlu bir cevap alamadıklarını da söylüyorlar.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.