• İHSANBAŞKAN

Cemil Köseoğlu'nun pınarbaşında öğle kahvaltısı dikkat çekti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Kasım 2015 17:18
Cemil Köseoğlu'nun pınarbaşında öğle kahvaltısı dikkat çekti
Samsunlu iş adamı Perde tüccarı Cemil Köseoğlu günlük gezi için gittiği Kavak/Ağcakise köyünde üzüm domatesten oluşan öğle yemeğini köyün dışındaki pınar başında yiyerek keyif çıkardı.
 Samsunlu iş adamı Perde Tüccarı Cemil Köseoğlu günlük gezi için gittiği Kavak/Ağcakise köyünde üzüm domatesten oluşan öğle yemeğini köyün dışındaki pınar başında yiyerek keyif çıkardı. 

Çoğunun mangal yapıp istenmeyen görüntüler sergilediği sosyal medya ortamında paylaşmasına inat yere serdiği örtünün üzerinde yemeğini yiyerek cevap vermiş oldu. 

Köseoğlu köyüme giderken arabama üzüm ekmek almıştım. Bu yalnız o güne ait değil sürekli böyle yapıyorum. Ben bu topraklarda yoksulluk çektim. Hayvan otlattım. O zamanlar çıkınımızda kuru ekmek birazda köy peyniri olurdu. Üzüm domates bile zor olurdu. Hatta Kavak'a gittiğimizde lokanta nedir bilmezdik. Dükkandan üzüm, fırından da sıcak bir ekmek alır oracığa oturur kasaların üzerinde yerdik. O günleri unutmadım. Bu toprakların çilesini çekmiş birisiyim. Varlık insanı değiştirmemeli. Eski günlerimde takım elbisem kravatım yoktu şimdi onlar var. Özümüzden hiç kopmadık. Bu görüntüyü arkadaşım çekti. Tamamen rutin bir görüntü. kimseye gönderme yapmak gibi bir kastım da yoktur. Görüntüyü arkadaşım sosyal medyada paylaşınca tanıyanların hoşuna gitmiş. Çok sayıda beğeni aldı. telefonlar geldi. şaşırmadım. Çünkü sıradan bir şey bu benim için. Gösteriş değil ki şaşırayım' dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.