• İHSANBAŞKAN

CANİK'TEN İSRAİL MALLARINA BOYKOT

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Temmuz 2014 13:20
CANİK'TEN İSRAİL MALLARINA BOYKOT
Canik Belediyesi, Filistin'de çocuk, kadın, yaşlı demeden masum insanların kanını akıtan İsrail menşeili ürünleri boykot ederek, belediye tesislerinde satmama kararı aldı.
Canik'ten İsrail'e boykot

Canik Belediyesi, Filistin'de çocuk, kadın, yaşlı demeden masum insanların kanını akıtan İsrail menşeili ürünleri boykot ederek, belediye tesislerinde satmama kararı aldı. Başkan Genç, "Bizim boykotumuz bir mesajdır. Tüm Türk halkı Filistin meselesine duyarlı olmalıdır" dedi.

İşgalci olarak kurulduğu Filistin topraklarında Müslüman halka çoluk çocuk demeden adeta kan kusturan İsrail'e Samsun'da en büyük tepki Canik Belediyesi'nden geldi. İsrail ürünlerini boykot kararı alan Canik Belediyesi, Canik Kültür Merkezi, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi gibi tesislerin kafeteryalarında bu ülkeye ait yiyecek ve içeceklerin satılmasını durdurdu. Belediyenin aldığı bu karar tesislere gelen ve İsrail mallarının satılmadığını gören vatandaşlardan da destek gördü.

TESİSLERDE İSRAİL ÜRÜNÜ SATILMIYOR

İsrail'in işgalci bir terör devleti olduğunu belirten Başkan Genç, "Sadece Canik Belediyesi olarak değil, ülke olarak tepkimizi ortaya koymalıyız. Dünyada Müslüman ülkeler de dahil İsrail'e, yani masuma zulmeden zalime karşı tek dik duran lider Başbakanımızdır. Başbakanımız milletimizden aldığı güçle zalimin karşısında durabilmektedir. Bizlerin de toplum olarak bu konuda duyarlı olması gerekmektedir. Biz Canik Belediyesi olarak İsrail ürünlerini tesislerimizde satmayarak bir mesaj veriyoruz" dedi.

FİLİSTİN'E DUA GECESİ

Filistin'de İsrail'in saldırıları sonucu 500 masum insanın öldüğünü belirten Başkan Genç, "Her gün onlarca çocuk, kadın, yaşlı insan orada ölüyor. Müslüman ülkeler başta olmak üzere dünya bu katliama sessiz kalıyor. İsrail Ramazan ayında zalim yüzünü bir kez daha göstermiştir. Dualarımız Filistin'le. İnşallah Kadir Gecesi'nde de Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda Filistin için biraraya geleceğiz ve dualar edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.