CANİK MÜFTÜSÜ OĞLUNUN NİKÂHINI KIYDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Ağustos 2018 22:34
CANİK MÜFTÜSÜ OĞLUNUN NİKÂHINI KIYDI
Samsunun Merkez İlçelerinden olan Canik İlçe Müftüsü Mukadder Arif Yüksel Oğlu İrfan ile gelini Melek’in nikâhını kıydı.

CANİK MÜFTÜSÜ MUKADDER ARİF YÜKSEL OĞLUNUN NİKÂHINI KIYDI


Samsunun Merkez İlçelerinden olan Canik İlçe Müftüsü Mukadder Arif Yüksel Oğlu İrfan ile gelini Melek’in nikâhını kıydı.


Samsun İlkadım İlim Yayma Düğün salonunda gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Nikah ile Düğün merasiminin birlikte yapıldığı düğünde Canik Müftüsü Mukadder Arif Yüksel Oğlu İrfan Yüksel ile gelini Melek’in nikahını kıydı.


CANİK MÜFTÜSÜ MUKADDER ARİF YÜKSEL NİKÂH MERASİMİNDEN SONRA DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ


Mukadder Arif Yüksel: “Oğlum İrfan ve gelinim Melek'in düğününü bugün İlim Yayma düğün salonunda nikahını bizzat kendim kıyarak dostlarımızın katılımı ve duaları ile gerçekleştirdik. Düğünümüze katılan Çorum Milletvekili Erol Kavuncu Bey'e , Samsun il Müftü yardımcılari Ali Aslan ve Alaaddin Kırbıyık Beylere, Beyoğlu Müftüsü Aydın Yiģman Bey'e, Tire Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Bozkurt Bey'e , şube müdürlerine, il ve ilçe vaizi arkadaşlara, Canik Müftülüğü personeli şef, imam, müezzin, Kur'an kursu öğreticisi hoca efendi ve hoca hanımlara, Gümüşhacıköy ve Amasya'dan gelen hoca efendi ve hoca hanımlara, Zaman hali avm ortaklarından Murat Ak Bey'e uzaktan gelen kadim dostlarımız ve akrabalarımiza ve hasseten dünürümüz Ali Osman Çağlayan ve hısımlarımıza teşekkür eder, düğünü vukuatsız gerçekleştirmeyi nasip eden Allah'a hamd ederim” Dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.