CANİK KARARINI VERDİ: İBRAHİM SANDIKÇI İLE YOLA DEVAM

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 25 Mart 2019 19:24
CANİK KARARINI VERDİ: İBRAHİM SANDIKÇI İLE YOLA DEVAM
Canikliler 31 Mart Seçimlerinde teveccühlerinin Canik Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sandıkçı'dan yana olacağını belirterek Canik'in değişime ve hizmete ihtiyacı var. Biz Sandıkçı'nın başkanlığında yeni bir Canik doğacağına inanıyo
CANİK'LİLER İBRAHİM SANDIKÇI İLE YOLA DEVAM 

Canikliler 31 Mart Seçimlerinde teveccühlerinin Canik Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sandıkçı'dan yana olacağını belirterek Canik'in değişime ve hizmete ihtiyacı var. Biz Sandıkçı'nın başkanlığında yeni bir Canik doğacağına inanıyoruz dediler.

31 Mart seçimlerinde son haftaya girilirken adaylarda çalışmalarına ara vermeden sürdürüyorlar. Canik'te yoğun ilgi gören ve sevilip sayılan Cumhur İttifakı adayı İbrahim Sandıkçı'nın şahsına gösterilen ilgiden memnun kaldığı görülüyor. 

İBRAHİM SANDIKÇI'NIN YANINDAYIZ

Canikli seçmenler ; " Cumhur İttifakı adayı İbrahim Sandıkçının adaylığının kesinleşmesinin ardından onun etrafında kenetlendik. Canik'te yapılmayı bekleyen hizmetler var.  Sandıkçı'yı büyük şans olarak görüyoruz.  Kendisine gerekli desteği verecek ve başkan yapacağız. Başkanımıza güveniyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz" diyerek konuştular.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.