• İHSANBAŞKAN
SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 06 Nisan 2019 11:13

CANİK BELEDİYE BAŞKANI SANDIKÇI'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

CANİK BELEDİYE BAŞKANI SANDIKÇI'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olan İbrahim Sandıkçı mazbatasını aldıktan sonra ekibiyle birlikte tam kadro birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdi. Gönül Belediyeciliği kazandı diyen Sandıkçı yayınladığı mesajla kendisine görev veren Ca

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI TEŞEKKÜR ETTİ


31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olan İbrahim Sandıkçı mazbatasını aldıktan sonra ekibiyle birlikte tam kadro birlik ve beraberlik fotoğrafı çektirdi. Gönül Belediyeciliği kazandı diyen Sandıkçı yayınladığı mesajla kendisine görev veren Caniklilere teşekkür etti. 

Sandıkçı yolumuza birlik ve beraberlik içerisinde yürüyerek devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.


İbrahim Sandıkçı mesajında şunları söyledi: 


"Teşekkürler Canik, Teşekkürler Samsun!


Çok değerli Canik’li hemşehrilerim, gösterdiğiniz teveccüh ve destek için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Bu yolda hep birlikte Canik için çalışarak, ilçemizin gelişmesi ve Samsun’un en gözde yeri olması için elimizden geleni yapacağız. Bu yolda biriz, birlikteyiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Canikli hemşehrilerimin tarafıma vermiş olduğu bu görevi birlik ve beraberlik içerisinde, dürüst, şeffaf ve adil bir şekilde sürdüreceğimin sözünü veriyorum. 
Rabbim, bizi sizlere karşı mahçup etmesin inşallah.   "

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.