• İHSANBAŞKAN

ÇAĞRILARA DUYARSIZ KALMADI EŞYALARINI BAĞIŞLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Haziran 2019 13:16
ÇAĞRILARA DUYARSIZ KALMADI EŞYALARINI BAĞIŞLADI
İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Merkezi ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarıp, yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

ÇAĞRILARA DUYARSIZ KALMADI EŞYALARINI BAĞIŞLADI.

 

-İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANLARIN YARALARI SARILIYOR.

 

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Koordinasyon Merkezi ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarıp, yüzlerini güldürmeye devam ediyor.  

 

Alan el ile veren eli buluşturan koordinasyon merkezi ihtiyaç sahibi ailelere umut olan hizmetlerle yardımseverlerin yaptığı bağışlar sayesinde daha da çok kişiye ulaşıyor.Bu yardım çağrısına ses vererek destek olan hayırsever Reşadiye Mahallesi Güney Sokaktaki evinin mobilya gurubunu ihtiyaç sahibi vatandaşlara bağışladı.Verilen adrese Sosyal Yardım Müdürü ve Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş birlikte gitti.Bağışlanan mobilya eşyalarının araçlara yüklenmesi esnasında hayırsever vatandaşa yapılan hizmetleri özetleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cemalettin Çakır,''

"İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurularını yapıyor, ardından görevli personel tarafından durumları incelenip onaylanıyor. Sonrasında da bağışlanan eşyalar, yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor.Şahsım adına göstermiş olduğunuz duyarlık için size teşekkür ediyorum'' dedi.

 

HERKESİ DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI

 

İhtiyaç sahiplerine uzanan bir yardım eli olmak isteyen hayırseverlere seslenen İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Lütfiye Demirtaş,"Sizin fazlanız bir başkasının ihtiyacı olabilir.Kullanılır durumda olan kullanılmayan  eşyalarınız  bağışlayın ihtiyaç sahibi insanların sizde yüzünü güldürün"dedi.Yapılacak yeni bağışlarla daha çok ihtiyaç sahibine ulaşılacağını dikkat çeken Bayan Demirtaş, İhtiyaç sahibi insanlarımıza  hizmet vererek, onların yaralarına bir nebze de olsa merhem olmaya çalışıyoruz. Yardımsever vatandaşlarımızın bağışları ile daha çok vatandaşa destek olmak istiyoruz. Bu nedenle tüm yardımsever İlkadım halkını katkı koymaya çağırıyoruz" diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.