• İHSANBAŞKAN

Bütün Şehir Dergisi Samsun'da yayın hayatına başladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Ocak 2015 14:08
Bütün Şehir Dergisi Samsun'da yayın hayatına başladı
Samsun şehir kültürüne ve tarihine önemli katkı yapması beklenen Bütün Şehir Dergisi'yayın hayatına başladı.
Samsun şehir kültürüne ve tarihine önemli katkı yapması beklenen Bütün Şehir Dergisi'yayın hayatına başladı.

SAMSUN HABER - Akasya Basın Yayın Tarafından Samsun şehir kültürüne ve tarihine önemli katkı yapacağı beklenilen ve Kent Kültürü Dergisi'nden sonra Samsun'da eksikliği hissedilen, şehir ve kültür dergisi Bütün Şehir'in ilk sayısı, 'Bu Şehri Bütün Olarak Düşünebilmek' alt başlığıyla okuyucularıyla buluştu.

SAMSUN'UN ŞEHİR VE KÜLTÜR DERGİSİ

Akasya Basın Yayın Tanıtım tarafından hazırlanan Samsun Bütün Şehir dergisinin ilk sayısı piyasaya çıktı. "Bu Şehri Bütün Olarak Düşünebilmek" alt başlığıyla çıkan  Bütün Şehir Dergisi'nin okuyucularından tam puan alması bekleniyor..

Samsun'un geçmişle geleceği arasında köprü kurarak şehrin saklı tarih ve kültürünü ortaya çıkarmayı amaçlayan derginin sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü Recep Yazgan  "Bu dergi ile Samsun'da yaşayanların şehirlerini geçmişi ve geleceğiyle yakından tanımalarını ve şehrimizin yazılı kültürüne önemli bir katkı yapmayı hedefliyoruz. Samsun'un değişen tarihine bir kayıt düşmeyi ve kaybolmaya yüz tutmuş olan değerlerini gün yüzüne çıkarmayı planlıyoruz" diyen Yazgan, dergiye Samsunluların manevi katkılarıyla hedeflerinin daha kolaylaşacağının altını çiziyor.

Samsun Bütün Şehir Dergisi'nin Ocak Sayısı,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlileri, Prof.Dr. Bünyamin Kocaoğlu, Doç.Dr. Önder Duman, Yrd. Doç.Dr. Cem Gençoğlu, Öğretim elemanı Tevfik Demir, Milli Eğitim Müdürlüğü AR ? GE sorumlusu İbrahim Tökel, Kültür Müdürlüğü görevlisi şair ve yazar Uğur Dede ve Gazeteci Recep Yazgan'ın katkılarıyla okuyucularıyla buluştu.

Samsun Bütün Şehir Dergisi, tarihi ve kültürel ağırlıklı çalışmalarla her ay okuyucularıyla buluşacak.

Dergiye Samsun'un kitapçılarından ücretsiz olarak ulaşılabilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.