Bursa Yaşar Doğu Derneği'nden anlamlı faaliyet

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 25 Ocak 2016 21:02
Bursa Yaşar Doğu Derneği'nden anlamlı faaliyet
Bursa Yaşar Doğu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri aldıkları bir kararla ziyaret ettikleri ve derneklerini ziyarete gelen kişilere derneklerinin ismini taşıdıkları Yaşar Doğu'nun hayatını konu alan kitabı hediye ediyo
Bursa Yaşar Doğu Derneği' den anlamlı faaliyet

Bursa Yaşar Doğu Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri aldıkları bir kararla ziyaret ettikleri ve derneklerini ziyarete gelen kişilere derneklerinin ismini taşıdıkları Yaşar Doğu'nun hayatını konu alan kitabı hediye ediyorlar.

Dernek Başkanı Dursun Koç "Bursa'da kurduğumuz derneğimizin ismiyle adını yaşatmaya çalıştığımız  Biz Türk Güreşinin Sembolü Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz Yaşar Doğu'nun hayatını anlatan kitabı hediye etme kararı aldık. Ziyaretlerine gittiğimiz kişi ve kurumlarımıza gururla bu kitabı hediye ediyoruz. Derneğimizi ziyaret edenlere de takdim ediyoruz. Bunu bugüne kadar hakkında pek az bilgiye sahip olduğumuz Yaşar Doğu'ya karşı bir vefa borcu ve hizmet olarak görüyoruz. Kendilerine Yaşar Doğu'nun kitabını hediye ettiğimiz kişi ve kurumlardan çok anlamlı karşılık alıyoruz.  Bu da bizi çok mutlu ediyor.Bu anlamda kitabın yazarı Arş. yazar Ahmet Seven'e de teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu faaliyetimize devam edeceğiz." diyerek konuştu.

Bir süre önce davet edildikleri Samsuna gelen Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Doğu'nun müze haline getirilen Kavak Emirlideki evini de ziyaret etmişlerdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.