• İHSANBAŞKAN
SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 28 Şubat 2019 12:50

BURSA'DA MUHTAR ADAYI DURSUN KOÇ'A YOĞUN İLGİ

BURSA'DA MUHTAR ADAYI DURSUN KOÇ'A YOĞUN İLGİ
Yıllardır Bursa Yaşar Doğu Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneğinin başkanlığını başarıyla yürüten Dursun Koç 31 Mart Seçimlerinde Muhtar adaylığını koyduğu Bursa Osmangazi İlçesine bağlı Yunuseli Mahallesi Muhtarlığı için gece gündüz çalışmalarını sürdürü

YUNUSELİ MAHALLESİ DURSUN KOÇ'UN YANINDA


Yıllardır Bursa Yaşar Doğu Kültür Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Derneğinin Başkanlığını başarıyla yürüten Dursun Koç 31 Mart Seçimlerinde Muhtar adaylığını koyduğu Bursa Osmangazi İlçesine bağlı Yunuseli Mahallesi Muhtarlığı için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.


Çevresinde sevilip sayılan başarılı ve dürüst kimliği ile tanınan Dursun Koç Muhtar Adayı olarak Belediye Başkanı adayı gibi hız kesmeden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Koç ihtiyar heyetinden oluşan bir grupla evleri ve dükkânları tek tek dolaşarak vatandaşlara muhtar olduğu takdirde gerçekleştireceği hizmetleri anlatıyor.


DURSUN KOÇ: 

"YUNUSELİ MAHALLESİ KAZANACAK"


Dursun koç yaptığı açıklamada; "Ben Yunuseli Mahallesinin sorunlarını iyi biliyorum. Bu mahallemizde büyüklerin kardeşi, emsallerimizin arkadaşı benden küçük olanlarında ağabeysi olarak göreve talip oldum. Bugüne kadar şahsımı teşvik edip yanımda yer alan sevgili Yunuseli Mahallesi sakinlerine buradan selam saygı ve şükranlarımı iletiyorum. Göreve geldiğim günden itibaren 24 saat onların hizmetinde olacağım. Ben vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakın olacağım. Bu yolda kendime ekibime ve mahalle sakinlerine güvenim sonsuzdur. Şahsıma güven vereceklerinden kuşkum yoktur” diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.