BOYUN ATKISIYLA SAMSUNSPOR ŞOV YAPMADIM

SPOR Haber Girişi : 30 Haziran 2014 11:39
BOYUN ATKISIYLA SAMSUNSPOR ŞOV YAPMADIM
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Haberaks TV'de ekranlara gelen Samsun'un Nabzı programında Samsunspor'la ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.
 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Haberaks TV'de ekranlara gelen Samsun'un Nabzı programında Samsunspor'la ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. 

Samsunspor'a her zaman yardımcı olduğunu, yasalar ve kanunların kendisine verdiği yetki ölçeğinde yardım etmeye de devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, şunları söyledi: "Fakat sadece benim yardımcı olmam yetmiyor. Topyekün bir kentsel vizyonla toparlanabilecek durumda. Geçen sezon Samsunspor'a 18 milyon lira harcandı. Bu şehir harcadı. Bunun en az 5 milyon lirasını eski Bakanımız Suat Kılıç buldu."

PARALAR YOK OLUP GİDİYOR
"Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, henüz daha iki aylık Bakan değilken 1 milyon liraya yakın para buldu. Ben de verdim. Bir sürü işadamı elinin taşın altına koydu. Bu kadar büyük özveriyle ortaya koyduğumuz çabanın karşılığı finaldeki oyun olmamalıydı. Paralar buza yazı yazar gibi yok olup gidiyor. 15 milyon liradan hesap edersek son 10 yılda şehrin 150 milyon lirası Samsunspor'a gitti. Bu parayla Samsun'a iki tane 5 yıldızlı otel yapılırdı. İki tane 35 bin kişilik stat yapılabilirdi. Yazık günah. Paralar öyle kolay bulunmuyor." 

BOYUN ATKILARIYLA ŞOV YAPANLARDAN OLMADIM 
"Samsunspor'a yapabileceğimi yaptım. Bundan sonrada yapacağım. Başkada yapacak kimse yok zaten. Biz yapmazsak kim yapacak. Futbola destek olmak herkesin işidir. Belediye başkanı olarak başta benim işimdir. Ama şov yaparak değil. Boynuma atkı takarak siyasi şov yapanlardan hiç olmadım. Siyasi atmosferlerde bana sordukları zaman Samsunspor'a yardımcı olmayacağım dedim. Niye dedim bunu Samsunspor'a yardım etmeyi bir siyaset malzemesi yapmamak için. Samsunspor'u siyaseten kullanmamak için yaptım. Siyasi şovlar yapmadım, hep net oldum." 
Etiketler : Samsunspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.