• İHSANBAŞKAN

Böyle olur Samsun'da asker uğurlamaları

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Ağustos 2015 19:04
Böyle olur Samsun'da asker uğurlamaları
Son günlerde ihanet şebekelerinin askerimize ve polisimize saldırıda bulunmaları vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliği artırırken bunun yansımaları da asker uğurlamalarında görülmeye başlandı.
 Son günlerde ihanet şebekelerinin askerimize ve polisimize saldırıda bulunmaları vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliği artırırken bunun yansımaları da asker uğurlamalarında görülmeye başlandı. 

Bu günlerde askere yolcu ettikleri arkadaşlarını daha coşkulu bir şekilde uğurlamaya çalışan Samsunlu gençler araçlarını ve arkadaşlarını Türk Bayrakları ile süsleyerek cevap vermeye çalışıyor. Uğurlamalarda İstiklal Marşı okuyan gençleri Mehteran takımını da ihmal etmedikleri görülüyor. 

Askere giden gençlerin araçlarında ' Kalan borcumu siz ödeyin ben vatan borcumu ödemeye gidiyorum', 'Vatan bize emanet, şimdi emanete sahip çıkma zamanı' şeklinde yazılar yazıldığı görülüyor. 

Öte yandan evladını askere gönderen bir babanın aracına yazıp yapıştırdığı 
'Vatanına göz dikeni ez oğul' yazısı okuyanları duygulandırması dikkatlerden kaçmadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.