BONZAİ CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

SAĞLIK Haber Girişi : 05 Eylül 2014 21:20
BONZAİ CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR
İzmir'in Dikili İlçesi'nin sayfiye bölgesi Çandarlı Mahallesi'nde bonzai kullandıkları ileri sürülen 3 gençten İzzet Kantur (32) ve Gökhan Sarıcan (32) yaşamını yitirdi.
 Bonzai içen 3 gençten 2'si öldü

İzmir'in Dikili İlçesi'nin sayfiye bölgesi Çandarlı Mahallesi'nde bonzai kullandıkları ileri sürülen 3 gençten İzzet Kantur (32) ve Gökhan Sarıcan (32) yaşamını yitirdi. Aynı yerde bulunan ve sağlık durumu ağır olan bir genç de hastaneye kaldırıldı.

Çandarlı'daki bir inşaat firmasında çalışan Gökhan Sarıcan'dan haber alamayan arkadaşları merak edince saat 11.00 sıralarında kaldıkları eve gitti. Israrla zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine kapı kırılarak eve girildi.  Arkadaşları evde Sarıcan ve yanındaki 2 kişiyi hareketsiz yatarken bulunca durumu, jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gökhan Sarıcan ile arkadaşı İzzet Kantur'un öldüğünü belirledi. Yanlarındaki sağlık durumu ağır olan diğer arkadaşlarını ise İzmir'deki bir hastaneye kaldırıldı. Bonzai uyuşturucu kullandıkları iddia edilen 2 gencin cesetleri kesin ölüm nedenlerinin tespiti ve otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

GEÇEN AY LİSELİ BİR GENÇ DE BONZAİDEN ÖLMÜŞTÜ

Geçen 3 Ağustos'ta, üç arkadaşıyla birlikte bir barda eğlendikten sonra gittikleri bekar evinde bonzai kullanan Dikili Lisesi'nden mezun olan ve girdiği üniversite sınavını kazanamadığı belirtilen Çağrı Kalyoncu (18), yaşamını yitirmişti. Diğer arkadaşları C.E. (25), A.T. (25) VE M.B. (18) ise hastaneye kaldırılmıştı.



Etiketler : BONZAİ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.