BİL KOLEJİNİN YAZAR ÖĞRENCİLERİ KİTAP İMZALADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Mayıs 2018 20:43
BİL KOLEJİNİN YAZAR ÖĞRENCİLERİ KİTAP İMZALADI
Samsun Bil Koleji 4. Sınıf Öğrencileri kendileri yazarak kitaplaştırdıkları öykü kitaplarını imzaladılar.

SAMSUN BİL KOLEJİNİN YAZAR  ÖĞRENCİLERİ

KİTAPLARINI İMZALADILAR


Samsun Bil Koleji 4. Sınıf Öğrencileri kendileri yazarak kitaplaştırdıkları öykü kitaplarını imzaladılar.


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in de davetli olduğu imza günü Samsun Bil Koleji salonunda gerçekleşti. Öğrenciler kitaplarını bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan ve onları izlemeye gelen velilerine imzalarken duygu dolu anların yaşandığı görüldü.


Okul İdareci ve öğretmenlerinin de yer aldığı programda bir konuşma yapan Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven : “ Öğrencilerin kendi yazdıkları öykülerden oluşan kitapların imzaya açılmasını onların gelecekleri adına önemsiyorum. Öğrencilerimizin gelecekte daha büyük eserlere imza atacaklarından kuşkum yoktur. Bugün burada bulunan öğrencilerimiz Samsun Yazarlar Derneğinin  TÜYAP Karadeniz Kitap Fuarındaki stantına katılarak kitaplarını imzalamışlardı. Bu genç yazarlarımızla burada da birarada bulunmanın kıvancı içerisindeyim. Herbirini ayrı ayrı tebrik ediyor öğretmen ve idarecileri de kutluyorum” dedi.


Öğrenciler kitaplarını imzalayıp söyleşi yaptıktan sonra öğretmen ve velileri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.