BİL KOLEJİ YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Haziran 2020 14:35
BİL KOLEJİ YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR
Samsun'un önde gelen kurumsal özel eğitim kurumu olan Bil Koleji Samsun Kampüsü'nün 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları tüm hızıyla devam ederken, akademik kadrosunu da alanında uzman öğretmenlerle güçlendiriyor.

Samsun'un önde gelen kurumsal özel eğitim kurumu olan Bil Koleji Samsun Kampüsü'nün 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öğrenci kayıtları tüm hızıyla devam ederken, akademik kadrosunu da alanında uzman öğretmenlerle güçlendiriyor.


GÜÇLÜ EĞİTİM KADROSU


Bil Koleji Samsun Kampüsü Kurucusu Turan Arslan, İstanbul Aydın Üniversitesi güvencesiyle Bil Koleji Samsun Kampüsü'nün anaokulu, ilkokul, ortaokul, fen ve anadolu lisesinin güçlenen akademik kadromuz ile yeni eğitim-öğretim dönemine damga vuracaklarını söyledi.


YÜZDE 50 BURS İMKANI


Bil Koleji Samsun Kampüsü Fen ve Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencilerin; İstanbul Aydın Üniversitesi'nde yüzde 50'ye varan burs imkanı yakaladığını belirten Arslan, avantajlı kayıt fırsatlarının devam ettiğini belirtti.


BİL AİLESİ BÜYÜYOR


Turan Arslan, şöyle konuştu; "Velilerimiz ile büyük bir aile olduk. Her geçen gün büyüyen Bil Ailesi, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Samsun'da da ses getirmeye devam edecek. Tüm dünyanın içinde bulunduğu salgın sonrası yaşanan normalleşme ile velilerimizin kayıtlarımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ne kadar güçlü bir okul olduğumuzun en büyük göstergesidir. Gerek yüz yüze, gerekse de uzaktan eğitimdeki başarılarımız ile kesintisiz eğitime değerli velilerimizin destekleri ile devam ediyoruz."


LİDERLER YETİŞTİRİYORUZ

"Hedefimiz; 'yaratıcı, yenilikçi ve profesyonel eğitim kadromuz' ile çağımızı yönlendirebilecek liderler yetiştirmektedir" diyen Bil Koleji Samsun Kampüsü Kurucusu Turan Arslan, "Sinerjik akademik kadromuz yaptığı işten keyif alarak, eğlenceli aktivitelerle öğrencilerimizi mutlu bir şekilde geleceğe hazırlamak için çalışırlar" ifadelerini kullandı.


'MİZAÇ-ENNEAGRAM 9 MİZAÇ MODELİ'


Bil Koleji Samsun Kampüsü Kurucusu Turan Arslan, 'Mizaç-Enneagram 9 Mizaç Modeli' ile öğrencilerimizin mizaçlarını belirleyerek, geleceklerini şekillendirmede öğrencilerimize ve velilerimize profesyonel destek verdiklerini sözlerine ekledi.


Başarılı bir online eğitim ile her zaman yanımızda olan Bil Koleji Samsun Kampüsü Ailesi'nin üyesi olmak bizlere güven ve mutluluk veriyor.


Güçlü akademik kadrosu ile her koşulda kesintisiz eğitim veren okulumuz Bil Koleji Samsun Kampüsü, öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıyor. 

N. Alper CABBAR-HEDEF HALK GAZETESİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.