BEYKÖY 4. ASAR ŞENLİKLERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Haziran 2018 23:01
BEYKÖY 4. ASAR ŞENLİKLERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Kavak Beyköy'de her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen Beyköy4. Asar Şenliği Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti.
Kavak İlçesine bağlı Beyköy'de her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen Beyköy4. Asar Şenliği Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. 

ŞENLİKTE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

Şenliğe Köy, İlçe ve ilçe dışında yaşayan çok sayıda vatandaş katılarak birbirleriyle hasret giderdikleri görüldü. Köy ve şenlik alanının Türk Bayraklarıyla donatılması davetlileri duygulandırırken heyecanlandırdığı da görüldü. 

Köye ait mera alanında düzenlenen şenliğe Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Jandarma Komutanları, Belediye Meclis Üyeleri, SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Köy Muhtarları, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SARICAOĞLU: BİZİ AYAKTA TUTAN GÜÇ SİZİN BİRBİRİNİZE OLAN SEVGİ VE SAMİMİYETİNİZDİR

 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şenliğe katılan ailelerle tek tek görüşerek bayramlarını kutladı. Daha sonra bir konuşma yapan Sarıcaoğlu; " Beyköylü hemşehrilerim öncelikle Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğiniz Asar Şenliklerinden duyduğum mutluluğu ben de sizlerle paylaşmak istiyorum. Burada samimi bir şekilde sergilediğiniz birlik ve beraberliğinizin daimi olmasını temenni ediyorum. Bu güç bu samimiyet bu sevgi oldukça millet olarak dirilişimizin önüne kimse geçemez. Biz gücümüzü sizin sevginizden alıyoruz. Rabbim sevgi muhabbet ve beraberliğinizi bozmasın. bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Bizler işte böyle bir milletin hizmetinde olduğumuz için çok şanslıyız. Bu anlamda kendimi her zaman bahtiyar hissettim" diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.