• İHSANBAŞKAN
DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 04 Ocak 2018 21:18

BEM-BİR-SEN Samsun Şubesine 'Sosyal Sendikacılık' Ödülü

BEM-BİR-SEN Samsun Şubesine 'Sosyal Sendikacılık' Ödülü
Samsun Yazarlar Derneği BEM-BİR-SEN Samsun Şubesinin çevre duyarlılığı ve sosyal çalışmalarını dikkate alarak 'Yılın Sosyal Sendikacılık' ödülüne layık gördü.
BEM-BİR-SEN Samsun Şubesine 'Yılın Sosyal Sendikacılık' Ödülü


Samsun Yazarlar Derneği BEM-BİR-SEN Samsun Şubesinin çevre duyarlılığı ve sosyal yardım çalışmalarını dikkate alarak "Yılın Sosyal Sendikacılık"
ödülüne layık gördü.

Samsun Yazarlar Derneği BEM-BİR-SEN Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Samsun Şubesinin çevre duyarlılığı ve sosyal yardım çalışmalarını dikkate alarak "Yılın Sosyal Sendikacılık" ödülüne layık gördü. 

BEM-BİR-SEN Samsun Şubesi Başkanı Nurettin Sever ödülünü Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in elinden aldı.


Ödül takdiminde bir açıklama yapan Ahmet Seven; "BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Severin sendikal faaliyetlerle birlikte çevreye ve sosyal olaylara karşı da duyarlı olması derneğimizin dikkatini çekmiştir. Sendikal faaliyet alanı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla birlikte ülkemizde misafir bulunan gerek Suriyeli gerekse Iraklı vatandaşlara karşı yardımlaşma hassasiyeti takdirle karşılanmıştır. Görev yaptığı Sendikada Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmesinden dolayı derneğimiz tarafından  "Yılın Sosyal Sendikacılık" ödülüne layık görülmüştür. Bu örnek hareketi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.


NURETTİN SEVER: DERTLERE DERMAN YARALARA MERHEM OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever'de ; " Aldığım bu ödül Sendikam ve şahsım adına büyük önem taşıyor. Her zaman söylediğimiz gibi biz ücret sendikacılığı değil, çalışanlarımızın haklarını takip etmenin yanısıra sosyal sendikacılıkta yapıyoruz. Şahsımıza takdim edilen bu ödülü içerisinde yaşadığımız toplumun dertlerine el uzatıp yaralarına merhem olmaya çalıştığımızı belgeleyen bir ödül olarak görüyorum. Daima sorumluluğumuzun bilincinde olarak ara vermeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizi bu ödüle layık gördükleri için Samsun Yazarlar Derneğine teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.