BEM-BİR SEN Samsun Şubesinden Yaşar Doğu Müzesine ziyaret

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 17 Ekim 2016 17:02
BEM-BİR SEN Samsun Şubesinden Yaşar Doğu Müzesine ziyaret
Belediye ve Özel İdare Çalışanları (BEM-BİR SEN) Sendikası Samsun Şube Başkanlığı İl Temsilcileri ile birlikte düzenlemiş olduğu program çerçevesinde Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Kavak-Emirli Köyünde bulunan Müz
 Belediye ve Özel İdare Çalışanları (BEM-BİR SEN) Sendikası Samsun Şube Başkanlığı İl Temsilcilerinin katılımı ile düzenlemiş olduğu program çerçevesinde Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun Kavak-Emirli Köyünde bulunan Müze Evini ziyaret etti.

Giresun, Ordu ve Çorum Şube Başkanlarının da katıldığı  ziyarete Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da eşlik etti. 

DAVETLİLERE YAŞAR DOĞU'NUN HAYATI KİTABI HEDİYE EDİLDİ 
Ziyarette Tüm Yönleriyle Yaşar Doğu'nun Hayatı  kitabının yazarı ve aynı zamanda Samsun Yazarlar Derneği Başkanı olan Ahmet Seven'de davetlilere rehberlik ederek bilgi verdi. BEM-BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever'de katılımcılara Ahmet Seven'in imzaladığı kitapları hediye etti.
NURETTİN SEVER; "YAŞAR DOĞU'NUN EVİNDE BULUNMAKTAN ONUR DUYDUK"
BEM-BİR SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever Samsunumuzun yetiştirdiği efsane isimlerden birisi olan Yaşar Doğu'nun yaşadığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından  müze haline getirilen evi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; " Samsun'da çeşitli kurumlarda görev yapan sendika temsilcilerimizle birlikte burada bulunmaktan son derece mutluyuz. Burada son derece duygu dolu anlar yaşıyoruz. Sendika olarak hayatımıza yön veren değerlerimizi tanımak ve tanıtmak bizim görevlerimiz arasındadır. Temsilcilerimize Yaşar Doğu'nun hayatını anlatan kitabı yazarının imzası ve aktardığı bilgiler ışığında takdim etmenin heyecanı içerisindeyim. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" diyerek konuştu.

İBRAHİM SARICAOĞLU;  "YAŞAR DOĞU'YU NESİLDEN NESİLE AKTARMANIN BİLİNCİYLE HAREKET EDİYORUZ"
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da ; Yaşar Doğu bizim için bulunmaz bir değerdir. Hemşehrisi olmaktan şeref duyuyoruz. Sendika Başkanları ve temsilcilerinin ziyaretleri bizleri de onura etti. Bundan böyle bu büyük güreş dehasının hayatını daha etkin şekilde anlatıp gelecek nesillere de aktarmayı görev sorumluluğu biliyoruz. Katılan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.