BEM BİR SEN 23. kuruluş yıldönümünü gazetecilerle kutladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Ocak 2017 20:49
BEM BİR SEN 23. kuruluş yıldönümünü gazetecilerle kutladı
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen programda sendikanın 23. kuruluş yıldönümü kutlandı.
 Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen programda sendikanın 23. kuruluş yıldönümü kutlandı.


Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi tarafından, sendikanın 23. kuruluş yıldönümü ve 10 ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ihmalur Kafe'de bir program düzenlendi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, Giresun Şube Başkanı Coşkun Musaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, temsilcileri ve Samsun'da görev yapan basın mensuplarının katıldığı programda günün anlamına ilişkin pasta kesimi yapıldı, gazetecilere hediye takdim  etti.


Programın da konuşma yapan Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, "Bem-Bir-Sen'in 23. kuruluş yılı dönümü ve basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak adına burada toplanmış bulunmaktayız. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımıza, Şube Başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve değerli gazeteci arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Sesimizin kamuoyuna duyurulmasında büyük emekleri olan gazeteci dostlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.


Bir dizi ziyaretler ve programlar gerçekleştirmek üzere Samsun'a geldiklerini belirten Genel Başkan Mürsel Turbay, "Toplantımızı Samsun'umuzun sıcak misafirperverliğinde yapmanın gururu içindeyiz. Toplantımızın ana teması sendikamızın 23. kuruluş yıldönümü yani çeyrek asıra yaklaşan mücadeleyi bugün burada Samsun bölgemizde değerli arkadaşlarımız ile biraraya gelerek kutlamaktayız. Bu mutlu günümüz de değerli gazeteci arkadaşlarımız da bizleri yalnız bırakmadı. Bizler 7 yıldır kuruluş yıldönümüz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününe denk geldiği için programlarımıza gazeteci dostlarımızı da davet ediyor, onlarla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gazeteciler 15 Temmuz gecesi FETÖ tarafından kalkışılan hain darbe girişiminde de büyük bir fedekarlık ve özveri ile çalıştılar. Halkımıza, vatan ve millet aşkıyla doğru ve objektif haberi ulaştırdılar. Onları bu gayretli çalışmalarından ötürü bir kez daha tebrik ediyorum. Değerli katılımcılar; 15 Temmuz darbe girişimininde amaçlarına ulaşamayan hainler hala oyunlarına devam ediyor Ülkemizin hiç bir yerini ayırt etmeden, nerede fırsat buldukça terör olayları ile milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışıyorlar. Ülkemizi kaosa sürüklemeye yönelik yapılan bu hainlerin planları güzel ülkemizi Suriye ve Irak'a dönüştürmektir. Batı da ülkemizi itibarsızlaştımak için ellerinden geleni yaptığını görmekteyiz. Buna inat bizler her zaman bir ve beraber olmalı inadına kardeşlik demeliyiz. " diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.