BELEDİYE BAŞKANLARINA İSRAF UYARISI!

EKONOMİ Haber Girişi : 27 Nisan 2019 21:47
BELEDİYE BAŞKANLARINA İSRAF UYARISI!
AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği kampta önemli maddelere vurgu yapılacağı bildiriliyor..

AK Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarını değerlendirdiği kampta önemli maddelere vurgu yapılacağı bildiriliyor.. 


BAŞKANLARA UYARI!


Kampta Cumhurbaşkanı ve AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan  tasarrufa dikkat çekerek; belediye başkanlarını yeni araç almamaları, yüksek modelli araç kullanmamaları, çakarlı araç kullanmamaları konusunda uyarılar yapacak.


"BU DAVANIN ADAMI OLDUĞUNU SÖYLEYENLER NEREDEYDİ?"


Bu teşkilatın ahlakından mahrum olanlar, kendilerini hiçbir zaman anlatamayacaklar. Bilesiniz ki bu teşkilat sadece Ankara'da kabuğuna çekilmiş olan bir teşkilat değildir. Hangi ilde, ilçelerde neler oluyor, bunların hepsi bize geliyor. Nerede neler döndüğünü biliyoruz. Bu davanın adamı olduğunu söyleyenler; bütün seçim kampanyası boyunca bu adamlar neredeler? Bunlar nereye gitti? Böyle dönemlerde yanımızda olanları da karşımıza dikilenleri de unutmayız.


Personelde şişirme kadrolaşma işine giden kaybeder. Böyle belediyecilik olmaz. Bunu yaptığınız zaman belediye olarak hangi yatırımı yapacaksınız? Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızla yapacağımız çalışma neticesinde bunu bilimsel bir zemine oturtacağız.


Halkla ilişkisini kesen başkanla biz de ilişkimizi keseriz."



kaynak: ensonhaber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.