Belediye Başkanları Tembelleşiyor mu?

GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mayıs 2017 11:44
Belediye Başkanları Tembelleşiyor mu?
Büyükşehir yasasının uygulamaya konulması ve kontrolün büyükşehir belediye başkanlarına geçmesiyle alt belediyelerin eli kolu bağlı duruma geldiği görülüyor.
Büyükşehir yasasının uygulamaya konulması ve kontrolün büyükşehir belediye başkanlarına geçmesiyle alt belediyelerin eli kolu bağlı duruma geldiği görülüyor. 


İlçelerde faaliyetlerin Büyükşehir Belediyeleri tarafından yapılması alt belediyelerin hizmet alanınını sınırladığı görülüyor.


Bu durumda kendilerini ifade etmek isteyen belediye başkanları daha çok sosyal faaliyetlere yönelmiş, içerisinde bulundukları durumu esnaf açılışı, düğün programlarına katılma ve önemli günler için mesaj çekme yarışına girdikleri görülüyor.  Kendilerini unutturmamaya çalışan belediye başkanları bir anlamda durumu kurtarmaya çalışıyorlar.

Vatandaşlar Büyükşehir yasasının alt belediye başkanlarının tembelleştirdiği hatta belediyecilik görevlerini yerine getiremedikleri için sıkıntıya girdiklerini görüşünü savunuyorlar. 

Bu durumdan bir hayli rahatsız olduğu görülen alt belediye başkanları bu hususta görüşlerini dile getirmekten de çekiniyorlar. 

Seçim öncesi vatandaşlara verdikleri vaatleri yerine getirmekte zorlandıkları görülen alt belediye başkanlarını zor günler bekliyor.

İktidar partisine mensup belediyelerin bu rüzgarın gücüyle ciddi bir oy potansiyelini üzerinde tutmaları onları rehavete sürüklediği gelen yaygın görüşler arasında yer alıyor.

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.