Belediye Başkanı Sarıcaoğlundan Engelli Sporcuya Destek

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Ocak 2018 09:03
Belediye Başkanı Sarıcaoğlundan Engelli Sporcuya Destek
Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlundan Engelli Sporcuya Destek Sözü

YAŞAR DOĞUNUN HEMŞEHRİLERİ HER ALANDA BAŞARIYA KOŞUYOR


Samsun Kavak Belediyesi’nden Engelli Sporcuya Destek Sözü


Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol U-18 Milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanan İlker Baran’a destek sözü vererek, özellikle engelli sporcuların her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

Spora ve sporcuya verdiği destek ile Kavaklıların gönlüne giren Kavak Belediye Başkanıİbrahim Sarıcaoğlu, Kavaklı İlker’in elinden tuttu. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Tekerlekli Sandalye Basketbol branşında U-18 Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazanan İlker Baran’ı makamında ağırlayan Sarıcaoğlu sporcuya her konuda destek olacaklarının müjdesini verdi.


“Motivasyon En Büyük Hediyedir”

İlker Baranın seçmelerde başarılı performans sergileyebilmesinin en büyük etkeninin maddiyattan ziyade moral olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Tekerlekli sandalyede basketbol oynamak çok kolay bir şey değil. Kardeşimiz bunu başarmış ve Milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı. Belediye olarak kardeşimizin her zaman yanındayız. Kardeşimize moral olması açısından bir hediye takdim ettim. Başarılarının devamı geldikçe kardeşimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz. Spora ve sporcuya biz her zaman destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Zor bir branşta kardeşimiz mücadele ediyor. İlçemizden böyle bir başarının çıkması da bizlere gurur veriyor” ifadelerinde bulundu.


“Spora Katkılarımız Devam Edecek”

Sarıcaoğlu; “Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Güreşçimiz Yaşar Doğu gibi bir sporcuya sahip olan ilçemizde neden başarılı başka sporcularda yetişmesin. Belediye olarak biz spora ve sporcuya gücümüz nispetinde destek vermeye devam edeceğiz. Gençlerimizin bu tür aktivitelere merak sarmaları sporla uğraşmaları spora düşkün biri olarak beni çok mutlu ediyor. İlker kardeşimizi canı gönülden kutluyor bundan sonraki maçlarında kendisine başarılar diliyorum” diye belirtti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.