• İHSANBAŞKAN

BELEDİYE BAŞKANI EDİS VAH VEZİRKÖPRÜM VAH DEDİRTİYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Eylül 2018 11:51
BELEDİYE BAŞKANI EDİS VAH VEZİRKÖPRÜM VAH DEDİRTİYOR
İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlere Vezirköprü semaverinin tanıtılması ve Vezirköprü’nün sembolü olduğuna dikkat çekilmesi için Vezirköprü Belediyesi tarafından yaptırılan dev semaver ucubeliği yüzünden gördüğü tepki üzerine görenleri hayrete düşürdü
TEPKİLER ÜZERİNE O SEMAVERİ YERİNDEN KALDIRDI.


SEMAVER HURDAYA AYRILDI.


SADIK EDİS BU ZARARI CEBİNDEN ÖDEYECEKSİN.


VEZİRKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI İ. SADIK EDİS SENDE HİÇ Mİ ESTETİK ANLAYIŞI YOK?


VEZİRKÖPRÜ SEMAVERİNİ GÜLÜNÇ DÜŞÜRDÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİL MİSİN?


İLÇEYE YAPTIRDIĞI DEV UCUBE SEMAVERE TEPKİLER BİTMEK BİLMEDİ


VEZİRKÖPRÜ VEZİRKÖPRÜ OLALI BÖYLE SAÇMALIK GÖRMEDİ


İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlere Vezirköprü semaverinin tanıtılması ve Vezirköprü’nün sembolü olduğuna dikkat çekilmesi için Vezirköprü Belediyesi tarafından yaptırılan dev semaver görenleri hayrete düşürdü. Görüntüsü semaveri andıran ancak yapılan işçilik itibariyle gösterişsiz olduğu vatandaşlar tarafından dile getirilirken, sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da eleştiri yağmuruna tutuldu. Vatandaşlar; “Ucube görüntüsü nedeniyle görenlerin tepkisini çekiyor. Yine alay konusu olduk” diye serzenişte bulundu.


Belediye Patentini almıştı


Vezirköprü Semaveri için Belediye tarafından 2017 yılında yapılan girişimler sonucunda patenti alınmıştı. Bölgede birkaç farklı semaver üretildiği ancak Vezirköprü’ye has yassı semaverin sadece Vezirköprü’de üretildiği için patent alındığı ifade edilmişti.


İŞTE BU KİŞİLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPIYOR.


BUNLARLA NEREYE KADAR?


BU ZARARI BAŞKAN CEBİNDEN ÖDEMELİDİR


BU KAFALAR BELEDİYE BAŞKANI OLURSA BÖYLE YAPAR

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.