Bayram tatilini geçirdiği Antalya'dan resim paylaşınca

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Temmuz 2015 10:29
Bayram tatilini geçirdiği Antalya'dan resim paylaşınca
MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Türkiye Suruç'ta ki patlama ve Adıyaman'da bir askerin şehit edilmesi olayının şokunu yaşarken Antalya tatilinde çekindiği selfie fotoğraflarını yayınlaması tepki çekti.
MİLLETİN CİĞERLERİ YANIYOR SEN ANTALYA'DA HAVA SICAK DİYORSUN

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Türkiye Suruç'ta ki patlama ve Adıyaman'da bir askerin şehit edilmesi olayının şokunu yaşarken Antalya tatilinde çekindiği selfie fotoğraflarını yayınlaması tepki çekti.  

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Şanlıurfa-Suruç'ta 30 kişinin öldüğü bombalı saldırı ve Adıyaman'da bir askerin şehit olduğu bir günde facebook sayfasında Antalya tatilinden fotoğraflar yayınlayınca  eleştiri aldı. Sosyal medya gün boyu Suruç'ta yaşanan bombalı saldırı ve Adıyaman'da bir askerin şehit edilmesi olayı konuşuldu. 

Ancak MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis,tüm bu yaşanan olaylara kayıtsız kalarak tatil için gittiği Antalya'dan selfie yaparak fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı. Hüseyin Edis, çekindiği fotoğrafa 'Antalya da balkonda bile sıcaklık hissediliyor' yazdı. Ancak Hüseyin Edis, Suruç ve Adıyaman'da yaşanan olayların bulunduğu balkonun sıcaklığından ise daha sıcak olduğunu unuttu.


Kaynak: Samsun Kent Haber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.