• İHSANBAŞKAN

BAYRAM ÖNCESİ 'BİR AYAKKABI BİR MUTLU ÇOCUK'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Mayıs 2020 07:23
BAYRAM ÖNCESİ 'BİR AYAKKABI BİR MUTLU ÇOCUK'
Samsunda faaliyet gösteren Sevdamız Samsun Platformu Derneği Koronavirüs salgınında başlattığı ekmek ve erzak yardımından sonra Ramazan ayında da 'Bir ayakkabı bir mutlu çocuk' projesiyle çok sayıda çocuğu sevindirdi.
BAYRAM ÖNCESİ ONLARCA ÇOCUĞUN MUTLULUĞUNA SEBEP OLDULAR


Samsunda faaliyet gösteren Sevdamız Samsun Platformu Derneği Koronavirüs salgınında başlattığı ekmek ve erzak yardımından sonra Ramazan ayında da "Bir ayakkabı bir mutlu çocuk" projesiyle çok sayıda çocuğu sevindirdi.


Onların mutluluğu bizimde mutluluğumuz


 HEDEFİMİZ BAYRAMDAN ÖNCE  500 ÇOCUĞUMUZA ULAŞMAK


Dernek Başkanı Nuri Seven: “ Önümüzde Ramazan Bayramı var. Bizim yaş grubumuz ve bizden büyük olanlar iyi bilirler. Bayramlarda alınan ayakkabıları yastığın başına koyarak uyurduk. Yine aynı duygularla imkanı olmayan çocuklarımıza ulaşarak ‘Bir Ayakkabı Bir Mutlu Çocuk’ sloganı ile çocuklara ayakkabı hediyelerini götürdük.   Arkadaşlarımızla bu konuda da yaptığımız çalışmalarda önemli adımlar attık. Nokta atışı diye tabir edilecek şekilde çocuklarımızı belirleyerek gerçekten ihtiyacı olanlara bu ayakkabıları ulaştırmaya çalıştık. Onların mutluluğu bizimde mutluluğumuzdur. Ortaya öyle güzel tablolar çıktı ki. Bize güvenip katkıda bulunanlara buradan teşekkür ediyorum. Samimi niyetlerle el ele verilirse ortaya güzel şeyler çıkıyor. Bu yıl Çarşamba Terme Yakakent ilçelerimizde dahil olmak üzere ayakkabı hediye ettik. Bayramdan önce hedefimiz Şehir Merkezimizle birlikte 17 ilçede 500 çocuğumuza ulaşmaktır. Yönetimimizle birlikte bu şekilde bir planlama yaptık. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor  ” dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.