BAYRAM ERİŞGİN: 'KADEF'İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ'

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 25 Nisan 2019 21:25
BAYRAM ERİŞGİN: 'KADEF'İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ'
KADEF Genel Başkanı ve Genel Başkan Adayı Bayram Erişgin 28 Nisan Pazar Günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi bir açıklama yayınladı.
BAYRAM ERİŞGİN: 'KADEF'İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ'


KADEF Genel Başkanı ve Genel Başkan Adayı Bayram Erişgin 28 Nisan Pazar Günü  yapılacak olan Olağan Genel Kurul öncesi bir açıklama yayınladı. 


Erişgin: Seçimler şenlik havasında yapılacak

Erişgin açıklaması şöyle: "Değerli Hemşerilerimiz ve Delegelerimiz Genel Kurul Başkanlık seçimimizi 28 Nisan Pazar günü, KADEF merkezimizde delegelerimizin katılımı ile şenlik havasında gerçekleştireceğiz...

Katılımın yüksek olmasını Arzu etmekle birlikte, özellikle genç ve her kesimden Arkadaşlarımızın ilgisi, Federasyonumuzun geleceği için umut verici bir gelişmedir. 

Genel Başkanlık adaylığımın da gönüllü başvurumu sizlerin de teveccühünü ve büyük desteğinizi alarak yapmış bulunmaktayım...

Tüm üyelerimizin önümüzdeki süreçte yeni bir Vizyon ve Çalışkan bir ekiple Federasyonumuzun gelişimine destek olacağına ve sorunların çözümünde birlikte çalışacağımıza ve KADEF’i daha güzel yerlere getireceğime tüm kalbimle inanıyorum. 

KADEF’in çıtasını ve etki alanını genişletmek için çıktığım bu yolda sizlerin desteklerini beklemekteyim... 

Şahsımın Genel Başkanı ve Adayı olduğu KADEF Genel Başkanlık seçimlerinde İnşallah Pazar Gününden sonra yeni dönemde yapılacak çalışmalarda aktif katılımız ve önerileriniz bizleri yönlendirecektir. 

Güçlü Federasyon yönetiminin siz üyelerimizin katılımı, önerileri ve desteği ile sağlanacağına inanıyorum.
Saygılarımla"

Bayram Erişgin
KADEF Genel Başkanı ve Adayı

BAYRAM ERİŞGİN KADEF'TE KİMİ BAŞKAN GÖRMEK İSTİYORSUNUZ ANKETİNDE BİRİNCİ ÇIKTI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.