BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN KAVAK'I ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Haziran 2018 16:37
BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN KAVAK'I ZİYARET ETTİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i yapılan çalışmaları yerinde görmek ve yetkililerden bilgi almak amacıyla Kavak ziyareti gerçekleştirdi.
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ  ŞAHİN KAVAK'I ZİYARET ETTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i yapılan çalışmaları yerinde görmek ve yetkililerden bilgi almak amacıyla Kavak İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şahin ziyaretleri çerçevesinde Kayaköy Mahallesinde tamamlanmak üzere olan beton yol çalışmalarını da yerinde inceledi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK PARTİ İlçe Başkanı Osman Atlı, Fen işleri Müdürü Ferhan Kodalak, SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli ve Belediye Meclis Üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Şahin'e yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Kavak Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Zihni Şahin  son dönemde yoğun bir tempo ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucu Kavak'ın çehresinin değiştiğini ve bu çalışmaların devam etmesi gerektiğini vurguladı.  Şahin Kavak'ın birçok yönden önemli bir noktada yer aldığını, Kavak OSB'nin bölgeyi ekonomik anlamda canlandırmasının yanısıra ilçede güven ve huzur ortamının artmasına da sebep olduğunu ifade etti. Kayaköy Mahallesinde tamamlanmak üzere olan beton yol çalışmalarını da yerinde inceleyen Şahin çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahini ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Çalışmalarımız hakkında kendisiyle istişare yapma fırsatı elde ettik. İlçemizi ziyaretlerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum dedi. 

ŞAHİN'DEN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE DESTEK TURU

 KAVAK AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Daha sonra AK PARTİ İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Zihni Şahin İnşallah 24 Haziran'da Türkiye'nin geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz. Güçlü ve Büyük Türkiye'nin temeline bir harç daha koyacağız. Kavaklıların kendilerine düşeni yapacağından eminim 'Dün PKK vardı, Bugün FETÖ var, yarın ne olacağı belli değil. Büyük ve güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye destek olmamız lazım. Türkiye'nin önünü kapamak için hep birileri çıkıyor. Bu kirli ellere dur demek için güçlü hükümet için güçlü bir devlet için gereken desteği vermeli ve 24 Haziran'da üzerimize düşeni yerine getirmeliyiz'  diyerek konuştu.  



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.