BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN'İN İLK MESAJI BU OLDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Mayıs 2018 19:32
BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN'İN  İLK MESAJI BU OLDU
Ankara'da yapılan görüşmede Başbakan Binali Yıldırım, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için dört isimden, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine gelecek olan isim olarak belirlediği açıklandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından milletvekili aday adaylığı için istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine gelecek isim Başbakan Binali Yıldırım tarafından belirlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevinden 24 Haziran'da yapılacak erken seçim nedeni ile istifa ederek milletvekili aday adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine gelecek ismin belirlenmesi ile ilgili süreç tamamlandı. Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine gelecek ismin belirlenmesi için geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasının ardından, başkanlık için ismi ön plana çıkan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bugün Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmek üzere Ankara'ya çağrılmıştı.


Ankara'da yapılan görüşmede Başbakan Binali Yıldırım, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için dört isimden, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i Yusuf Ziya Yılmaz'ın yerine gelecek olan isim olarak belirlediği açıklandı. Yusuf Ziya Yılmaz'dan boşalan koltuğa Binali Yıldırım'ın kararı ile Bafra Belediyesi Başkanı Zihni Şahin'in görevlendirildiği bildirildi.


ZİHNİ ŞAHİN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK İLK MESAJINI YAYINLADI


Çok Değerli Hemşerilerim

RABBİMİN nasibi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Bey, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Bey ve Partimiz tarafından 3 Mayıs Perşembe günü Büyükşehir Belediye meclisimizde yapılacak olan seçimlerde Partimizden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildim. Bu büyük onuru veren başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderimize Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beye ve Genel Merkezimize çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

Samsunumuz ve Partimiz için hayırlı olmasını Yüce ALLAH'TAN niyaz ediyorum.

Tum hemşerilerimden RABBİM razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.