Başkan Yılmaz: 'Kavak'a büyük yatırımlar yaptık'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Ekim 2017 22:34
Başkan Yılmaz: 'Kavak'a büyük yatırımlar yaptık'
Samsun'un Kavak ilçesi belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.
 Samsun'un Kavak ilçesi belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile AK Parti ve MHP belediye meclis üyeleri katıldı. Ziyarette 2014 mahalli idareler seçiminden sonra Kavak'a büyük yatırımlar yaptıklarını hatırlatan Başkan Yılmaz, "Kavak'a çok para harcadık. 10 yılda özel idarenin harcadığı para ile bizim harcadığımız parayı mukayese edin. Benim işimde bu. Son 25 sendedir bu şehirde yaşıyorum. Nereye ne çivi çakıldı hepsini biliyorum. Allah'a şükür bütün imkânlarımızı seferber ettik. Talepler çok biliyoruz ama hepsine yetişmeye çalışıyoruz." diye konuştu.


SİNEKTEN YAĞ ÇIKARARAK İŞ YAPIYORUZ

İlçelerde yol ve su alt yapı problemlerini çözüme kavuşturmak için 3 yıldır büyük bir yatırım seferberliği içine girdiklerinin altını çizen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yol hikâyelerini ve su işini konuşulur olmaktan çıkarmak istediğini kaydetti. Tüm ilçelerde alt yapı sorunlarını büyük oranda çözdüklerini ifade eden Başkan Yılmaz, "2019'a kadar yolu, kanalizasyonu ve içme suyu olmayan mahalle kalmayacak. Bu süreçte adeta sinekten yağ çıkararak iş yapıyoruz. 2019 önemli bir süreç. Şehrimizi de bu sürece en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.