Başkan Ün,"Kavak her şeyin en güzeline layıktır""> Başkan Ün,"Kavak her şeyin en güzeline layıktır""> Başkan Ün,"Kavak her şeyin en güzeline layıktır"">
  • İHSANBAŞKAN

Başkan Ün,"Kavak her şeyin en güzeline layıktır"

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Kasım 2013 21:39
<font color=Başkan Ün,"Kavak her şeyin en güzeline layıktır"" />
Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, öğretmenler günü haftası etkinliğine, okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutlayıp karanfil hediye ediyor.

Başkan Ün,"Kavak  her şeyin en güzeline layıktır"

Belediyenin imkanları eğitim ordusunun hizmetine sunduklarına dikkat çeken Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, öğretmenler günü haftası etkinliğine,   okulları ziyaret ederek   öğretmenlerin gününü kutlayıp  karanfil hediye ediyor.

DAR İMKANLARLA BÜYÜK PROJELER HAZIRLADIK

24 Kasım Öğretmenler Günü haftası  münasebetiyle Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün,Okul Müdürü Musa Bölükbaşı ve öğretmenlerle bir araya geldi.Öğretmenlerle sohbet eden Başkan Ün, Okul Müdürleri ve öğretmenlerinin "Öğretmenler Gününü" nü bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğine vurgu yaparak günün anısına Kahve fincanı ve çiçek hediye etti.Dünyada eğitimcilerin yerleri her zaman farklı olduğuna dikkat çeken Başkan Ün,"Öğretmenlerimiz her şeylerini feda ederek Öğrencilerine bir şeyler kazandırmak için bazen Anne bazen de Baba oluyorlar" dedi.Eğitim alanındaki katma değer haline geldiği ülkemizde cehaleti bitirecek olan Eğitim camiasıdır, bundan dolayı siz değerli Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. "dedi. Öğrencilerimizi üniversiteli yapmak için mücadelemiz devam edeceklerine vurgu yapan Başkan Ün,Dar imkanlarımızla öğretmen ve öğrencilerimizin en iyi şartlarda yaşam alanları yapmak için Belediye olarak faaliyetlerimiz devam etmektedir.Hep birlikte ilçemize hizmet etmek için çalışacağız.Elimdeki imkanları sonuna kadar kullanıp çocuklarımıza en güzel şartları sağlayacağız dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTELİ OLMASI GAYRETİMİZDİR

Kavak Belediyesi olarak ta bizler kıt imkanlarla tarihi ilçemize hizmet sunmaya çalışıyoruz. İnşallah Kavak ilçemiz artık sizlerin rahat edebileceği mekanlara bir bir kavuşuyor. Bizim görevimiz siz değerli kardeşlerimizin sınıf dışındaki ortak kullanım alanlarında geçirecekleri mekanları güzelleştirmek Kavak'ta kalıcılığınızı esas kılmaktır. Öğretmenlerimizin Kavak'a kalıcı olarak hizmet etmelerini isterim. Öğretmenlerimiz uzun süre İlçemize hizmet ettikçe Öğrencilerine daha çok başarı sağlayacaklarına inanıyorum. Hep birlikte el ele vererek Öğrencilerimizin başarısına katlılar sağlayarak tüm Öğrencilerimizi Üniversiteli yapmak ilk hedeflerimiz arasında olsun.

Ramazan AKSOY

Etiketler : Şerif Ün
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.