• İHSANBAŞKAN

Başkan Tok: 'İlkadımda metruk bina kalmayacak'

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 22 Ekim 2014 17:13
Başkan Tok: 'İlkadımda metruk bina kalmayacak'
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ülke çapında uyuşturucu ile mücadele kapsamında metruk yapıların yıkılması ve halkın huzuru için İlkadım Belediyesi olarak gerekli çalışmalara başlandığını belirtti.
 BAŞKAN TOK: " AYDINLIK GELECEK İÇİN"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ülke çapında uyuşturucu ile mücadele kapsamında metruk yapıların yıkılması ve halkın huzuru için İlkadım Belediyesi olarak gerekli çalışmalara başlandığını belirtti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok bölgede devam eden çalışmaların incelemesi ve denetlenmesi noktasında vatandaşların isteklerini dinledi. Bölge halkıyla sohbet ederek isteklerini dinleyen Başkan Tok, "İlkadım'ın huzuru, gençlerimizin aydınlık geleceği için son sürat çalışıyoruz." dedi.

"BÜYÜK TEHLİKE !"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın uyuşturucu ile mücadele noktasından ülkenin her neresinde metruk binalar, viraneler varsa yıkacağız, açıklamasının ardından İlkadım İlçesi'nde bulunan metruk yapıtların terkedilmiş yerlerin tespit edilerek yok edileceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Uyuşturucu İle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, hükümetin uyuşturucuyla mücadeleye önem verdiğini söyleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Türkiye'nin neresinde metruk yapılar, viranhaneler bulunuyorsa bunların süratle yıkılması, ortadan kaldırılması da gerekiyor" demesinin ardından süratle İlkadım Belediyesi olarak bölgemizde bulunan bu tür yerlerin tespit edilmesi ve yok edilmesi bakımından çalışmalara başladık. Sayın Arınç'ın belirttiği gibi, uyuşturucu konusu dünyanın en zor en kötü sorunlarından birisi olduğu kadar, özellikle son yıllarda da Türkiye için çok hayati bir konu haline geldi. Son zamanlarda bonzai adı verilen ve gençlerimizi kontrolsüz halegetiren, hayatına son verebilecek noktada tutan bir tehlike ile karşı karşıyayız" dedi.

"METRUK BİNA KALMAYACAK"

Uyuşturucu ile sadece kurum ve kuruluşların değil en büyük görevin ailelere düştüğünü belirten Başkan Tok, "Hükümetimiz tarafından şiddet ve ivedi bir şekilde sürdürülen uyuşturucu mücadelesine sonuna kadar destek veriyoruz. Ekiplerimiz tarafından tespit edilen viranhane ve metruk yapıları gerekli işlemlerin ardından derhal yıkarak ilçemizi bu çirkinlikten kurtaracağız. İlkadım'lı vatandaşımızın huzuru, gençlerimizin aydınlık geleceği için son sürat çalışıyoruz. Bu uyuşturucu mücadelesinde sadece kurum ve kuruluşlara değil ailelerde büyük görev düşmektedir. Ailelerin çocuklarının dert ve sıkıntılarını özenle dinleyerek çözüme kavuşturması, çocuklarının yakın çevresini sıkı bir şekilde denetime alması gerekmektedir." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.