• İHSANBAŞKAN

BAŞKAN SARICAOĞLU'NDAN YÜZDE 74 TEŞEKKÜRÜ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Haziran 2018 00:13
BAŞKAN SARICAOĞLU'NDAN YÜZDE 74 TEŞEKKÜRÜ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ' 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 74 ile destek veren Kavaklı hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum' dedi.

Sarıcaoğlu'ndan 'Yüzde 74' Teşekkürü


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ' 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye yüzde 74 ile destek veren Kavaklı hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum' dedi.


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yapılan seçimde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de AK Parti’ye güçlü bir destek veren Kavaklı seçmenleri teşekkür etti. Sarıcaoğlu, “ Kavak bizi ve partimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bunu yapılan son seçimde bir kez daha hep birlikte gördük. Tüm Kavaklı seçmenlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Kazanan ülkemiz olduğunu söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkanı olarak seçen yüce Türk Milleti verdiği karar ile ülkesine ve milletine sahip çıktığını gösterdi. Elbette ki üzerimize bundan sonra çok daha fazla görev düşüyor. Çok daha fazla çalışarak çok daha iyi noktalara gelmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Dış güçlere karşı gün birlik olma günü gelişen ve büyüyen Türkiye için bundan sonrada hep birlikte mücadelemizi vermeye devam edeceğiz” dedi.


KAVAK, DAİMA REİS’İN YANINDA


'Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde yüzde 74 ile destek veren Kavaklılara gönülden teşekkür ettiğini belirten Sarıcaoğlu, “Her zaman yanımızda olan, bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Kavaklı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar bize olan güvenlerini asla sarsmadık bundan sonrada sarsmayacağız. Vermiş olduğumuz sözlerin her zaman arkasında durduk bundan sonrada durmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm hemşehrilerime bizlere verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.