• İHSANBAŞKAN

BAŞKAN SARICAOĞLU'NA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ekim 2020 20:37
BAŞKAN SARICAOĞLU'NA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA
Geçtiğimiz günlerde Covid 19 testi pozitif çıkan ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yattıktan sonra taburcu olup evinde karantinaya çekilen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu karantina süresinin sona ermesiyle Belediyedeki Başkanlık görev
BAŞKAN SARICAOĞLU'NA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

Geçtiğimiz günlerde Covid 19 testi pozitif çıkan ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yattıktan sonra taburcu olup evinde karantinaya çekilen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu karantina süresinin sona ermesiyle Belediyedeki Başkanlık görevinin başına döndü.

Belediye binasının önünde çiçeklerle karşılanan Sarıcoğlu yaptığı konuşmada: "Hastalığım sürecinde arayan hal hatır soran moral veren dostlarıma, yokluğumu hatırlatmadan görevini yürüten belediye personelimize teşekkür ediyorum. Allah bu hastalığı kimseye vermesin. Bu arada personelimiz Kamuran Keskinoğlu'nu kaybettik. Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Sarıcaoğlunu Belediye Binasının önünde AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Belediye Meclis Üyeleri ve personel karşıladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.