BAŞKAN SARICAOĞLU GÜVENPARKTA DEVE İLE GEZDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Ağustos 2018 19:38
BAŞKAN SARICAOĞLU GÜVENPARKTA  DEVE İLE GEZDİ
Samsunun Kavak İlçesine bağlı Toptepe Mahallesinde bulunan Toptepe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Kavak Güven Park Tesislerinde piknik programı düzenlendi.
BURASI NE KAPADOKYA NE MARMARİS: KAVAK

BAŞKAN SARICAOĞLU VE PROF. DR. ORHAN ARSLAN DEVEYE BİNEREK GEZİNTİ YAPTILAR

Samsunun Kavak İlçesine bağlı Toptepe Mahallesinde bulunan Toptepe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından  Kavak Güven Park Tesislerinde piknik programı düzenlendi.


Düzenlenen pikniğe başta Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Prof. Dr. Orhan Arslan, Belediye Meclis Üyeleri olmak üzere çok sayıda dernek üyesi aileleriyle birlikte katıldı.


Piknik alanına getirilen iki adet deve piknik alanında bulunan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Daha sonra farkındalık oluşturmak maksadıyla Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve  Prof. Dr. Orhan Arslan bir süre deve gezintisi yaptılar. 

Duygularını ifade eden vatandaşlar bugün burada önemli bir gün yaşadık. Bu görüntülerden sonra burası Marmaris değil, Kavak ilçesi dedik. Bizler bundan böyle Kavak İlçesinin ve özellikle Güvenparkın dışarıdan da turist çekeceğine inanıyoruz diyerek konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.