BAŞKAN SARICAOĞLU: 'DURMAK YOK YOLA DEVAM'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Haziran 2018 14:58
BAŞKAN SARICAOĞLU: 'DURMAK YOK YOLA DEVAM'
Tüm ekibiyle birlikte sahada olan kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu durmak nedir bilmiyor. Gün boyu Belediye çalışmalarını yürüten Sarıcaoğlu İftar programlarından sonra Sahura kadar ekibiyle birlikte sahada da çalışmalarını sürdürüyor.
KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU: 'DURMAK YOK YOLA DEVAM'

Tüm ekibiyle birlikte sahada olan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu durmak nedir bilmiyor. Gün boyu Belediye çalışmalarını yürüten Sarıcaoğlu İftar programlarından sonra Sahura kadar ekibiyle birlikte sahada da çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte esnaf ziyaretlerine katılan Sarıcaoğlu'na vatandaşlar durmak yok yola devam diyerek büyük moral verdiler.

Milletvekili Orhan Kırcalı Kavak'ta beklenenin üstünde bir ilgiyle karşılandığını ifade ederek Kavaklı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizi motive ettiler. Onların ilgisiyle enerji depolamış olduk. 24 Haziran'da Kavaklı hemşehrilerimiz kendilerine yakışanı yapıp Cumhur İttifakına oy vereceklerini söyleyerek bizleri de mecliste görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Bundan çok mutlu oldum. Bu anlamda Kavaklı hemşehrilerimize ve Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na çok teşekkür ediyorum diyerek konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.