Başkan Sarıcaoğlu; 'Kavak 2018'de doğalgaza kavuşmuş olacak'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Kasım 2017 19:12
Başkan Sarıcaoğlu; 'Kavak 2018'de doğalgaza kavuşmuş olacak'
Kavaklıların uzun zamandır beklediği müjdeli haberi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu verdi
 Doğalgazdan sonra konut satışlarında da patlama yaşanması bekleniyor

Kavak nüfusa göre  konutlaşmada bölgede ilk sıralarda


Kavaklıların uzun zamandır beklediği müjdeli haberi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu verdi.  

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu konuşmasına Kavak için beklenen müjdeli haberi vererek 2018 yılında doğalgazımız yanacak dedi.


Doğalgaz 2018'de Geliyor

Kavak halkının uzun süredir beklediği göreve gelmeden önce söz verdiği doğalgaz sorununun artık tarih olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Belediye seçimi çalışmaları kapsamında hemşehrilerimize iktidarın gücünü Kavak'la birleştireceğiz diye söz vermiştik. Rabbime şükürler olsun ki bu sözümüz gerçekleşti. İlçemize birçok hizmet geldi. Doğalgaz için ise vatandaşlarımızdan büyük talep olmuştu bizde bununda sözünü verdik ve doğalgaz'ın 2018 yılında ilçemize geleceğinin müjdesini vermek istiyorum. Doğalgaz'ın ilçemize çok büyük faydaları olacak. Gerek ısıtma gerekse Organize sanayimiz açısından doğalgaz her yönüyle ilçemizin kaderini değiştirecek.  Doğalgazın ilçemize gelmesi hususunda bizlerden desteğini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çiğdem Karaaslan'a, AK Parti Samsun Milletvekilimiz, hemşehrimiz Sayın Hasan Basri Kurt'a şahsım ve tüm Kavaklılar adına teşekkür ediyorum" dedi.


Elektrik Aboneliği Sorunu da Çözülüyor
Müjdeleri ardı arkasına sıralayan Başkan Sarıcaoğlu, doğal gaz müjdesinin ardından ilçeden giden elektrik aboneliği sorununun da çözüldüğünü söyledi. Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "ilçemizde elektrik aboneliği yapılmıyordu. Bunun için Havzaya yada Samsuna gidilmesi gerekiyordu gerekli girişimlerde bulunduk ve şuan ilçemizde artık abonelik işlemlerinin rahatlıkla yapılacağının müjdesini de vermek istiyorum dedi. 


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.