• İHSANBAŞKAN

BAŞKAN SANDIKÇI KİTAPSEVERLERDEN TAKDİR TOPLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Eylül 2019 12:44
BAŞKAN SANDIKÇI KİTAPSEVERLERDEN TAKDİR TOPLADI
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı göreve geldiği günden beri masasında kitapları eksik etmiyor. Sandıkçının bu davranışı özellikle kitapseverler tarafından takdir görüyor.
BAŞKAN SANDIKÇI KİTAPSEVERLERDEN TAKDİR
TOPLUYOR

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı göreve geldiği günden beri makam masasında kitapları eksik etmiyor. Sandıkçının bu davranışı özellikle kitapseverler tarafından takdir görüyor. 

KİTAP SEVDALISI BAŞKAN TAKDİR GÖRÜYOR

Çalışma masasında kitaplara yer veren ve ender belediye başkanlarından birisi olan Sandıkçının Canik Belediyesi bünyesine etkin bir kütüphane kazandırma çalışması içerisinde olduğu  biliniyor.

SEVEN: BAŞKAN SANDIKÇI'NIN DAVRANIŞINI TAKDİR EDİYORUZ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın  masasında kitap bulundurmasının her bakımdan önemli olduğunu vurgulayan Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven; " Özellikle günümüzde kitap sevgisini ayakta tutmak, yeni kuşaklara sevdirmek ve okumaya teşvik edip özendirmek için toplumumuzun önde gelen kesimlerine büyük görev düşmektedir. Toplumun önünde olan ve örnek alınan kişilerin elinde kitap bulunmasını arzu ediyoruz. Canik Belediye Başkanı Sn. İbrahim Sandıkçı çalışma masasında kitap bulundurarak aynı zamanda kitap sevgisini yaşatan bir algı da oluşturuyor. Bu davranışı önemsiyoruz. Kendisini bu hususta tebrik ve takdir ediyoruz" diyerek konuştu. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.