BAŞKAN MUSTAFA DEMİR AVRUPA ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Temmuz 2019 12:09
BAŞKAN MUSTAFA DEMİR AVRUPA ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI
27-30 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın Kraków kentinde yapılan U-15 Yaş Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi Sporcusu Alperen Berber Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i m
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR AVRUPA ŞAMPİYONU ALPEREN BERBER'İ AĞIRLADI

27-30 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın Kraków kentinde yapılan U-15 Yaş Greko-Romen Güreş Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi Sporcusu Alperen Berber  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Kavak Gençlik ve Spor Müdürü Tunsel Aslankoç Antrenörler ve Alperen Berberin Babası Güreş Antrenörü Mustafa Berber'de eşlik etti. 


Alperen Berber  57kg Alperen BERBER finalde güçlü Rus rakibini de yenerek Avrupa Şampiyonu olarak Altın Madalya kazanmıştı.   


MUSTAFA DEMİR: "AVRUPA ŞAMPİYONUNU AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUM"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ziyaretten ve şampiyonu belediyede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Demir:  

"Polonya’daki U-15 Yaş Greko-Romen Güreş Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Alperen Berber ile diğer sporcularımızı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu belediyemizde ağırladık. Ay-Yıldızlı formayla bayrağımızı göndere çektiren Alperen Berber ile diğer sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.