BAŞKAN MUSTAFA DEMİR: 'AİLENİN TEMELİ ANNEDİR'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Mayıs 2020 19:42
BAŞKAN MUSTAFA DEMİR:  'AİLENİN TEMELİ ANNEDİR'
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Bir toplumun temeli aile, ailenin temeli ise annedir


Başkan Mustafa Demir’in ‘Anneler Günü’ Mesajı


“Bir toplumun temeli aile, ailenin temeli ise annedir. Dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygu olan annelik, sınırsız sevginin, şefkatin, merhametin, fedakarlığın ve hoşgörünün sembolüdür.
Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimiz, ilk öğretmenimiz ve hayat boyu yol göstericimiz olmuştur. Bizleri daima koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen ve varlığıyla hayatımıza anlam kazandıran annelerimizin haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz.
Bu vesile ile başta sevgili annem olmak üzere, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, binbir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Hayata gözlerini kapamış tüm anneleri rahmetle, minnetle yad ediyorum. Bu anlamlı günde evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı bütün şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.“

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.