BAŞKAN İBRAHİM SANDIKÇI'YA TAM NOT

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Mart 2020 15:44
BAŞKAN İBRAHİM SANDIKÇI'YA TAM NOT
Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs tehlikesine karşı ülkemizde alınan tedbirler kapsamında yapılan çalışmalar kamu kurum ve kuruluşlarında da hız kesmeden devam ediyor.
KORONAVİRÜSLE MÜCADELE SÜRECİNDE CANİKLİLERDEN BAŞKAN İBRAHİM SANDIKÇI'YA TAM NOT

Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs tehlikesine karşı ülkemizde alınan tedbirler kapsamında yapılan çalışmalar kamu kurum ve kuruluşlarında da hız kesmeden devam ediyor. 

Bu aşamada belediyelere büyük yük düştüğü görülen şu günlerde Samsunun Canik Belediyesi yaptığı faaliyet ve uygulamalarla göz doldurduğu görülüyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçının fedakar çalışmaları neticesinde ilçede dezenfekte edilmeyen yer kalmazken temizlik çalışanları her gün ilçeyi yıkayarak temizlemeye devam ediyor. 

65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi ailelerin yemek ihtiyaçlarıyla birlikte gıda paketlerini kapılarına kadar götürmesinin yanısıra evde kalmayı teşvik ederek kitapla ödüllendirmesi gözlerden kaçmadı. Bilgilendirici broşürlerle vatandaşı uyaran Canik Belediyesi anlık bilgilerden faydalandırmayı da ihmal etmiyor. 

Halkın Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçıya büyük güven duyduğu görülürken vatandaşın başkanın uyguladığı bu güven verici davranışlarına da tam puan verdiği de izleniyor.

Canikli vatandaşlar: "Başkanımız İbrahim Sandıkçı'dan Allah razı olsun. Sevinçli ve kederli günümüzde hep yanımızda buluyoruz. Başkanımıza güveniyoruz" diyerek cevap veriyorlar. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.