• İHSANBAŞKAN

BAŞBAKAN SAMSUNDA ESKİ DOSTUNU EVİNDE ZİYARET ETTİ

SİYASET Haber Girişi : 08 Temmuz 2014 17:43
BAŞBAKAN SAMSUNDA ESKİ DOSTUNU EVİNDE ZİYARET ETTİ
Dostlarına karşı vefasıyla bilinen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Adayı olarak geldiği Samsunda eski dostu Ali Rıza Öztürk Hocaefendiyi evinde ziyaret etti.
samsunbulten.com
Dostlarına karşı vefasıyla bilinen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Adayı olarak geldiği Samsunda eski dostu Ali Rıza Öztürk Hocaefendiyi evinde ziyaret etti.

Dostlarına karşı vefasıyla bilinen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Adayı olarak geldi Samsunda yaptığı miting sonrası bir dizi toplantı ve gezilerde de bulundu. 
Aynı günün akşamında Kurtuluş yolunda iftarını açan  Başbakan Erdoğan, Teravih Namazını da Gürbüz Camiinde kıldı. 
Namazdan sonra eski dostu ve ağabey diye hitap ettiği Ali Rıza Öztürk Hocaefendiyi Atakum'da bulunan evinde ziyaret etti. Ziyarette Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Eski Milletvekili Musa Uzunkaya, Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Hayrettin Öztürk, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlim Yayma Vakfı Samsun Şube Başkanı Ahmet Ayhan'da hazır bulundu.
Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Ali Rıza Öztürk Hocaefendi ile eski günleri yad eden Başbakan ve cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Hayrettin Öztürk ile samimi konuşmaları da dikkat çekti.
Ziyarette Ali Rıza Öztürk Hocaefendi Başbakan Recep Tayyip Erdoğana çıktığı Cumhurbaşkanlığı adaylığı yolunda başarılar dileyerek hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Ziyaretinize çok sevindim. İnşallah ülkemiz sizlerle daha güzel günler görür diyerek dilek ve temennisini bildirdi.

ALİ RIZA ÖZTÜRK HOCAEFENDİNİN OĞLU ALİ ÖZTÜRK'TEN BAŞBAKANA TEŞEKKÜR 
TEŞEKKÜRLER BAŞBAKANIM. 

Cumhurbaşkanlığı seçim gezisinin ilk durağı Samsun'da rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden12 Eylül mağdurlarından ve MSP'nin kurucularından dava adamı babam Ali Rıza ÖZTÜRK hocayı
unutmayarak teravih namazı sonrası evde ziyaret eden Başbakanımız, inşallah 12. Cumhurbaşkanımız 
Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a çok teşekkürler.

Sayın Başbakanım, Çıktığınız bu hayırlı yolculukta  Allah sizleri utandırmasın. 
İnanıyoruz ki siz millete hizmete devam ettiğiniz, istikametten ayrılmadığınız sürece bu millet her zaman sizinle beraber olacaktır. Sizin dışınızdakiler çatı kurup, kirli ittifaklar yapsalar da
başarılı olamayacaklardır. Halktan uzak çatılar ve ittifaklar sonunda çökmeye mahkumdur.

Sayın Başbakanım; İnananlar her zaman galip gelecektir, biz buna inanıyoruz. Allah bu hayırlı yolculukta yolunuzu açık etsin, güç ve kuvvet versin.
samsunbulten.com
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.