Başbakan Ahmet Davutoğlu Samsunda konuştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Mayıs 2015 20:59
Başbakan Ahmet Davutoğlu Samsunda konuştu
Başbakan Ahmet Davutoğlu Samsunda Cumhuriyet Meydanını dolduran yaklaşık 40 bin kişiye hitap etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Samsunda Cumhuriyet Meydanını dolduran yaklaşık 40 bin kişiye hitap etti. 
BİZİM DÖNEMİMİZDE SAMSUN'DA GELİŞTİ
Davutoğlu yaklaşan genel seçimlerin ülkemiz açısından çok önemli olduğunu ifade ettiği konuşmasında önemli başlıklara değindi.
Bu dönemde sadece Türkiye değil Samsun'da ayağa kalktı, uyuşturucuya karşı mücadeleye var mısınız? Şiddete karşı mücadeleye var mısınız? Alkolizme karşı mücadeleye var mısınız? 42 ülkeye vizesiz giderken şuan 77 ülkeye vizesiz gidebiliyoruz. 
Mazlumları görün Orhun Anıtlarına yapılan yolları görün. Kırım Tatarlarına binlerce evi kim yaptı? Biz Selçuklu ve Osmanlı'dan aldığımız mirası koruduk ve koruyacağız. 
CHP genel başkanı Esed zulmünden kaçıp gelenleri geri gönderelim diyor biz mazlumları teslim eder miyiz? Bu bizim ahlakımıza uyar mı? Türkiye'nin her yerinde bu al bayrağı dalgalandırmaya var mısınız?  
- Türkiye yükselen bir küresel güçtür. Ak gençlik hedefini biliyor ve bu hedefte kararlılıkla yürüyecek. Samsunlular siz bize hep destek verdiniz biz de Samsun'a elimizden gelen desteği yaptık. Samsun kararını vermiş bize bir şey söylemeye gerek kalmıyor. Samsun'a her türlü desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.