BAŞAR SORDU; 'BU SENİN KAÇINCI YALANIN BAŞKAN'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Eylül 2019 20:35
BAŞAR SORDU; 'BU SENİN KAÇINCI YALANIN BAŞKAN'
Vezirköprü Belediyespor Kulübü Eski Başkanı Bünyamin Başar Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'e sosyal medyadan gönderme yaptı.
BAŞAR SORDU; 'BU SENİN KAÇINCI YALANIN BAŞKAN'

Vezirköprü Belediyespor Kulübü Eski Başkanı Bünyamin Başar Vezirköprü Belediye Başkanı İ. Sadık Edis'e sosyal medyadan gönderme yaptı. 

Başar; "Ben sorunlarımızın medyaya taşınmasını istemezdim. Bize karşılıklı oturup konuşarak çözüm bulmak yakışırdı. Ancak Belediye Başkanı Sadık Edis buna yaklaşmadı. Doğru bilgi aktarmak için açıklama yapma mecburiyetinde kaldım. Hala karşılıklı konuşmayı bekliyorum. Kimsenin Vezirköprüsporu ve Vezirköprülüleri sessiz ve ilgisiz kalarak mahcup etme hakkı yoktur " 

Başar; "Bu kez de futbolcuların belediye başkanı Edis'le görüşmek istediklerini ancak makama kabil edilmediklerini söyledi. Başar futbolcuların kapıdan cevrilmelerini hazmetmek kolay bir şey değil. Futbolcular bir yıldır beş kuruş almadan mücadele verdiler. Ben şahsi gayretlerimle yardımcı olmaya çalıştım. Başkan söz verdiği vaatleri yerine getirmedi. Şimdi ise daha garip davranışlar sergiliyor.  Onlar kabul edilmeyip makam odasının kapısından geri dönünce başkan haberim olmadı demiş. Bir başkana bu kadar açık yalan yakışmaz. O Vezirköprüyü ve Vezirköprülüleri temsil ediyor. Mensubu bulunduğu partiyi de kendi durumuna düşürüyor. 

Ben geçen dönem AK Parti Vezirköprü Belediye Meclis Üyesiydim. AK Partililiğimi tartıştırmam. Partime düşkün birisiyim. Ancak Belediye başkanının fevri davranışlarıyla partimin yara almasını asla hazmedemem" diyerek konuştu.

Başar ayrıca sosyal medyada şunları yayınladı:

 
"O oturduğun makam milletin makamı seni oraya belli bir süreliğine emaneten oturttu bu millet . Sanma ki o makam ölünceye kadar sana ait. Bir yıl boyunca ter dökmüş memleketi için parasız olarak futbol oynamış ve kısmen alacakları olan futbolcu arkadaşları o makama almaman bir ayıp, görmedim demen ikinci ayıp, telefonla görüşüp kaptana konuşman ben veririm demedim demen üçüncü ayıp peki şimdi ben yalan konuşuyorum kaptan yalan konuşuyor bütün takım ve yönetim hepsimi yalan konuşuyor. bu senin kaçıncı yalanın olduğunu hatırlamıyorum bu makamlar gelip geçecek eeeeeeeee sonra ne olacak benim söylememe gerek var mı. ???
Allahım islah etsin ne deyim ben demekle usandim dinleyen arkadaşlar usandı herkes sessizden gülerek seyrediyor."



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.