• İHSANBAŞKAN

BAHRİ ÇAKIR'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Kasım 2019 19:27
BAHRİ ÇAKIR'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Evinin önündeki ağacı budamak için merdivenle ağaca çıkan ve merdivenin devrilmesi sonucu düşerek rahatsızlanan İlkadım Eski Belediye Başkan Yardımcısı KA-DEF Genel Başkan Yardımcısı Bahri Çakır Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahi B
BAHRİ ÇAKIR'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Evinin önündeki ağacı budamak için merdivenle ağaca çıkan ve merdivenin devrilmesi sonucu düşerek rahatsızlanan İlkadım Eski Belediye Başkan Yardımcısı  ve Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF Genel Başkan Yardımcısı Bahri Çakır Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümünde tedavi altına alındı.

Düşme sebebiyle kaburgalarında 8 kırık bulgusu görülen Bahri Çakırın sağlık durumunun iyiye gittiği ancak doktor tedavisinin sürdüğü belirtildi. 

Bahri Çakır: "Bu acı günümde benimle son derece ilgilenen hekimlere ve  yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah sağlığıma yeniden kavuşarak dostlarımın arasına karışacağım günleri bekliyorum. Herkese buradan selamlarımı iletiyorum" dedi.  
Etiketler : BAHRİ ÇAKIR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.