AYVACIK MTAL'DE KİTAP VE OKUMA ÜZERİNE KONFERANS

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Şubat 2020 20:34
 AYVACIK MTAL'DE KİTAP VE OKUMA  ÜZERİNE KONFERANS
Yolcu Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer İdris Akdin Samsun Valiliğinin başlattığı 'heryerdekitapheryerekitap' projesi kapsamında Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine 'Neyi nasıl neden okumalıyız' konulu bir konferans verdi.
 AYVACIK MTAL'DE KİTAP VE OKUMA  KONULU KONFERANS

Yolcu Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer İdris Akdin Samsun Valiliğinin başlattığı 'heryerdekitapheryerekitap' projesi kapsamında Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine "Neyi nasıl neden okumalıyız" konulu bir konferans verdi. 

Konferans öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. 

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun Yürükçü'nün açılış konuşmasıyla başlayan programın sonunda Akdin  kitap bağışı da yaptı.


Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ebru Ülker konferans ve söyleşilerin öğrenciler üzerinde olumlu etkileri olduğunu, öğrenciler arasında kitap okuma oranının her geçen gün artarak çoğaldığını söyledi. Ülker konferansından dolayı Ömer İdris Akdine ve konferansı ilgiyle dinleyen öğrencilere de teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.