AYDINCIK KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİNE HAZIR

GENEL Haber Girişi : 25 Haziran 2018 17:17
AYDINCIK KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİNE HAZIR
Her yıl Yozgat’ın Aydınlık ilçesinde gerçekleşen Uluslararası Aydıncık Kültür Turizm ve Kazankaya Kanyon Festivali bu yıl -29-30 Haziran ve 01 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

AYDINCIK KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİNE HAZIR


AYDINCIK'A ŞAİR YAĞACAK


Her yıl Yozgat’ın Aydınlık ilçesinde gerçekleşen Uluslararası Aydıncık Kültür Turizm ve Kazankaya Kanyon Festivali bu yıl 29-30 Haziran ve 01 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 


Bu yıl 19. sununun yapılacağı festivale ülkemizin dörtbir yanından davet edilen çok sayıda şairin de katılması bekleniyor.


Festival programında ilçenin tarihi ve kültürel mekânlarına düzenlenecek gezilerin yanısıra şairler de şiirlerini okuyacaklar. Program kapsamında ayrıca halk türküleri konseri de verilecek. Festival 01 Temmuz Pazar günü davetlilerin topluca Kazankaya Kanyonu gezisiyle son bulacak.


Festivale Samsun’dan Onur konuğu olarak davet edilen Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven’de katılacak.


Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak bu yılki festivale en güzel biçimde hazırlandıklarını ifade ederek 19. Kazankaya Festivalimizi onurlandırmanızı diliyoruz dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.